reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Golf GTI

2020 Volkswagen Golf GTI tanıtım öncesinde sızdı

Resmi tanıtım etkinliği için geri sayımına devam ettiğimiz 2020 Volkswagen Golf GTI, ortaya çıkan ilk görüntüleriyle gövde değişimlerini ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz yıl içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen yeni jenerasyon Golf ile birlikte gözlerimiz doğrudan ateşli versiyonları aramaya başladı. Standart versiyonların tanıtımı öncesinde de aralıklarla gündeme gelen GTI ve R rozetlerinin merkezinde dönen gelişmelerde nihayet somut adımlara geldik. Her zaman olduğu gibi GTI ile başlayacak olan yeni jenerasyonun ivme kazanma süreci, bugün gündeme gelen sızıntıyla meraklılarının gözünü bu noktaya çevirdi. 2020 Volkswagen Golf GTI için bir sosyal medya hesabından paylaşılan ilk görüntü, değişim noktalarının arka bölümünü net şekilde ortaya koyuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf GTI standart olarak hibrit sistemle geliyor

Sekizinci jenerasyonla birlikte tasarımsal olarak belli başlı noktaları değişen Golf’ün, bu noktasıyla hayranlarını ikiye böldüğünü biliyoruz. İşin performans noktasıda ise aynı şeyin olmaması bekleniyor. Nitekim GTI için gelen ilk bilgiler, kaputun altında yer alacak 2.0 litrelik turbo dört silindirli makinenin 230 beygirin biraz daha üzerinde güç sunacağını gösteriyor. Başlangıç jeneratörünün merkezinde işleyiş sağlayacak hibrit sistemin de araçta standart olarak sunulacağını söyleyebiliriz. Mart ayında kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nsa sahneye çıkmasını beklediğimiz yeni GTI ile ilgili son gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Yeni Golf çarpışma testi