reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Golf GTI

2021 Volkswagen Golf GTI çalışmaları devam ediyor; işte son görüntüler

Standart versiyonun ardından gözlerin çevrildiği 2021 Volkswagen Golf GTI, tanıtımı öncesinde beliren parçalarıyla masada kendisine yer açıyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde yeni jenerasyonuyla karşımıza çıkarılan Volkswagen Golf için maceranın yeni başladığını o günden itibaren dile getirmeye başlamıştık. Tasarım noktasında var olan eleştiriler eşliğinde gerçekleşen tanıtımın ardından bu maceranın ikinci ayağını da her zaman olduğu gibi GTI cephesi üzerinden göreceğiz. Rakiplerinin geldiği son noktalar baz alındığında kendisinden ciddi beklentileri var olduğu 2021 Volkswagen GTI için de hararetli bir geliştirme süreci devam ediyor. Casus kameralar üzerinden gelen son görüntüler aracın üzerinde taşıyacağı bazı temel parçaları gözler önüne sererken, tanıtımla ilgili de tekrar bilgilerimizi tazelememize vesile oluyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Golf GTI cephesinden öne çıkanlar

Yeni nesil Golf GTI’dan gelen fotoğraflara baktığımızda gövde üzerindeki temel parçaların karakteri konusunda fikir sahibi olabiliyoruz. Özellikle arka bölümde konumlandırılan çift çıkışlı egzozlar ve tampon eklentileri bu noktada temel belirleyici rolünü üstlenecek. Kokpit bölümü ise şimdilik çok fazla detay alamadıklarımız arasında. Buna rağmen fotoğraflar bizlere araç içerisinde gelecek olan sportif koltukların yapısı hakkında biraz da olsa ipucu veriyor. Kaputunun altında 2.0 litrelik turbo benzinli makineye sahip olacak yeni GTI’ın güç ve tork gibi temel performans rakamları da şimdilik gizliliğini koruyor. Bu noktadaki beklentilerin 250 beygirin üzerine işaret ettiğini de söylemek mümkün. Mart 2020 içerisinde kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda gösteriminini yapılması beklenen Golf GTI ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Yeni Volkswagen Golf