reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf Türkiye pazarına ne zaman gelecek? İşte ilk detaylar [Özel Haber]

 - Güncelleme: 05 Aralık 2019 23:14

Yurt dışında ilk testleri ve yorumları üzerinden gündeme gelmeye başlayan 2020 Volkswagen Golf, Türkiye pazarına gelişiyle ilgili de detaylanmaya başladı.

Geride bıraktığımız ekim ayı içerisinde küresel lansmanı gerçekleştirilen 2020 Volkswagen Golf için asfalta çıkış süreci başlıyor. Şu sıralar Portekiz‘de düzenlenen özel bir ekinlik kapsamında gazetecilerle bir araya gelen sekizinci jenerasyon Türkiye pazarının da merakla beklenenleri arasında. Her ne kadar tasarım noktasında tartışmalara konu olsa da, elde ettiği teknolojik dinamikler üzerinden eli önemli oranda iyileştirilen Golf, sınırlarımıza nispeten biraz daha geç bir vakitte gelecek gibi görünüyor. Konuyla ilgili yaptığımız ilk görüşmeler çerçevesinde aldığımız takvim, önümüzdeki yılın ikinci yarısını işaret ediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf için ilk versiyonlar da kısa sürede netleşecek

Kısa süre içerisinde hangi versiyonlarıyla da Türkiye’ye ilk adımını atacağını göreceğimiz yeni Golf’ün Türkiye macerası için 2020’nin üçüncü çeyreği aldığımız açıklamada net aralık olarak karşımıza çıkıyor. Temmuz-Ağustos olarak yorumlayabileceğimiz bu geliş sürecinde baz ve üst segment paketlerin de kullanıcılarla buluşması bekleniyor. En merak edilen hibrit paketleri de yine süreç içerisinde ülkemizde görmeyi beklediğimiz belirtmeden geçmeyelim.

Volkswagen’in eTSI olarak isimlendirdiğini duyurduğu başlangıç jeneratörü merkezli bu birliktelik kullanıcılara üç farklı versiyonla sunulacak. Gelen detaylar ise bu versiyonların 110 PS, 130 PS ve 150 PS olmak üzere güçlerine göre ayrılacağını gösteriyor. Markaya göre 48V versiyonları standart benzinlilere göre yüzde 10‘a kadar daha tasarruflu bir sürüşe olanak tanıyacak. Yeni Golf’ün sunulacağu ilk pazarladan birisi olan Almanya‘da ise, bu ay içerisinde macera başlayacak. Kısa süre içerisinde yeni güncellemeleri sizlerle paylaşacağız.

İlgili video

Golf MK8 tanıtımı