reklamı kapat

POPÜLER

Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf, tanıtımı öncesi son testlerinde

 - Güncelleme: 14 Eylül 2019 10:52

Alman üreticinin efsaneleşen modeli Volkswagen Golf, çıkışına çok az bir zaman kala sevenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor.

Otomotiv sektörünün ikonikleşen modellerinden biri olan Volkswagen Golf, sekizinci jenerasyonunun hazırlıklarını tamamlamak üzere. 7 jenerasyonunu ile birlikte 35 milyonluk satış başarısı yakalayan Alman üretici, yeni model hakkında da aynı iddiayı koruyacak gibi duruyor. Yeni Golf’ün hazırlıkları sürerken marka cephesinden küçük bir açıklama geldi. Ağır kamuflajlı olarak karşımızda çıkan aracın ana hatlarını çok dikkatli bakarsanız bile zor görebiliyorsunuz. Açıklama ile birlikte elektrikli araçların günümüzdeki önemini anlatan ufak bir yazı da paylaşıldı. Buna göre yeni jenerasyonda elektrikli veya hibrid modelleri de görebilmemiz mümkün. Çünkü Golf’ün yakın rakiplerinin hemen hemen hepsinin yakın gelecekte elektriklen hedefi bulunuyor. Tamamen yenilecek Golf için de bu beklentiye sahip olmak hiç de yanlış olmayacaktır. Desenleri ile adeta bir zebrayı andıran model büyük ihtimal tamamen hazır durumda. Marka sadece planlanan tanıtım tarihini bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf hakkında neler biliyoruz?

Yeni model hakkında bugüne kadar birçok görsel paylaşıldı veya sızdırıldı. Hatta yeni jenerasyona ait o kadar fazla sahte görüntü paylaşıldı ki kullanıcıların modelin kamuflajsız halini görünce şaşıracaklarını düşünüyoruz. Dikkat ettiyseniz, geçtiğimiz günlerde paylaşılan görselde markanın amblemi de kapalı. Bunun sebebi bir değişime hazırlanan Volkswagen amblemi. Yeni amblemi ilk kez yeni Golf’de görmemiz çok olası. Tasarım detaylarına baktığımızda bir Golf klasiği görüyoruz. Yani demek oluyor ki aracın hatlarında devrimsel değişiklik yok. Sevlen Golf tasarımı dış kısımda korunurken iç mekanda ise modernleşme yoluna gidilmiş. Ekim ayında tanıtıcak yeni Volkswagen Golf sene sonunda satışta olacak.

İlginizi çekebilir

Volkswagen T-Cross için çarpışma testi sonuçları açıklandı