reklamı kapat

POPÜLER

Galaxy M31 Prime Edition

Samsung Galaxy M31 Prime Edition tanıtıldı; işte fiyat ve özellikleri

Galaxy M31 ve Galaxy M31s sonrasında firmadan bir de Amazon ortaklığında Samsung Galaxy M31 Prime Edition geldi. İşte bilinmesi gerekenler;

Samsung Galaxy M31 Prime Edition, dalma çentikli standart bir tasarımla karşımızda ve parmak izi sensörü arkasında taşıyor. Tam 6.000 mAh gibi devasa bir pil üzerine kurulan ve en önemli detaylarından birisi bu olan cihaz, burada 15W hızlı şarj kullanıyor. Gücünü Exynos 9611 işlemciden ve 6 GB RAM’den alan Galaxy M31 Prime Edition için 128 GB dahili depolama sunuluyor. Arkasında 64 megapiksel ana + 5 megapiksel derinlik + 5 megapiksel makro + 8 megapiksel ultra geniş açı kameralar yer alan cihaz, 6,4 inç’lik bir FullHD+ Super AMOLED 60 Hz ekrana sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

3.5 mm kulaklık girişi bulunan USB-C’li telefon, 64 megapiksel kamerasıyla 4K video çekimi de yapabiliyor. Ekranını Gorilla Glass 3 ile koruyan Galaxy M31 Prime Edition, depolama artışına izin veriyor ve kutusundan Android 10 üstü One UI 2.1 ile çıkıyor. Modelde Amazon ortaklığından dolayı birçok Amazon uygulamasının ön yüklü olarak geldiği aktarılıyor.

Samsung Galaxy M31 Prime Edition Türkiye’de satılacak mı?

Bu sorunun cevabı şimdilik hayır gibi görünüyor. Firmanın bu modeli en azından kısa vadede Hindistan dışına çıkarması pek beklenmiyor. Modelin Hindistan merkezli fiyatı ise yaklaşık olarak 225 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu model özelinde Amazon Prime üyelerine özel bir avantaj da sunuluyor. Amazon Prime biliyorsunuz aylık sadece 8 TL’den Türkiye’de de yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Uçabilen güvenlik kamerasıyla tanışın; evet uçabilen!

Samsung Galaxy M31 Prime Edition’ın teknik özellik tablosu

Ekran6,4 inç FullHD+ Super AMOLED
İşlemciExynos 9611
RAM6 GB
Depolama128 GB
Ön kamera32 megapiksel
İşletim sistemiAndroid 10
Arka kamera64 megapiksel ana + 5 megapiksel derinlik + 5 megapiksel makro + 8 megapiksel ultra geniş açı
Pil6.000 mAh