reklamı kapat

POPÜLER

Sony Motion Sonic

Sony’den müziklere el hareketlerini dahil eden cihaz: Motion Sonic [Video]

Japon teknoloji devi Sony, bugün akıllı bileklik formunda bir müzik cihazı ile gündemde yer alıyor. Gelin Motion Sonic ile tanışın.

Sony tarafından geliştirilen Motion Sonic, ilk bakışta bir aktivite takip bilekliği gibi görünüyor. Pazarda buna benzer birçok seçenek yer alıyor.

Ancak Sony’nin bu ürünle başka bir amacı bulunuyor. Firmanın Motion Sonic adını verdiği ürün, net şekilde elektronik enstrümanlara el hareketlerini katıyor. Burada birçok farklı harekete destek veriliyor.

Bu giyilebilir ürün örneğin bir gitar ile oluşturulan sesi / tınıyı el hareketleriyle şekillendirmenize imkan tanıyor. Bunu en güzel şekilde sayfanın üstünde izleyebileceğiniz video gözler önüne seriyor.

LED ışık kapatıldığı zaman 6 saatlik bir pil ömrü sunduğu aktarılan müzik yardımcısı, akıllı telefon üzerinden kontrol edilebiliyor ve özelleştirilebiliyor.

Bünyesinde bir LED ışık yer alan Sony Motion Sonic, henüz tamamen bitmiş bir ürün de değil. Sürece kullanıcı katkısı bekleniyor ve bu açıdan son sürümün çok daha iyi hale gelme ihtimali bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sony Motion Sonic elektronik müzik dünyasında çok dikkat çekebilir

Sony bu ürün için ilginç de bir adım atmış durumda. Buna ilginç diyoruz çünkü dev firma ürünü Indiegogo üzerinden satışa sunuyor.

Burada amaçlanan hedefin çok başında olan Motion Sonic, buradan ulaşabileceğiniz sayfaya göre yaklaşık olarak 220 dolarlık bir fiyata sahip.

Modelin satın alanlara hemen gitmeyeceğini de belirtelim. Burada çıkış için 2022 Mart ayı gösteriliyor.