reklamı kapat

POPÜLER

iPad
iPad

A12 Bionic işlemcili sekizinci nesil iPad için indirim fırsatı

 - Güncelleme: 25 Haziran 2021 13:03

iPad Pro modellerinin fiyatları yüksek olsa da uygun fiyatlı iPad modelleri de çoğu kullanıcı için yeterli performansa sahip.

Şu sıralar uygun fiyata bir iPad modeli satın almayı düşünüyorsanız paylaşacağımız kampanya haberi dikkatini çekebilir. Bir satış kanalının düzenlediği kampanyada 8. nesil iPad’in fiyatı 3.499 TL‘den 3.139 TL‘ye geriledi. Altın, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri için bu fiyat geçerli.

2020 yılında lanse edilen model Neural Engine birimine sahip A12 Bionic işlemcisinden güç alıyor. Touch ID parmak izi sensörünün de yer aldığı tablette 2.160 x 1.620 piksel çözünürlüklü 10,2 inçlik ekran kullanılıyor. İlk nesil Apple Pencil ile de uyumlu şekilde çalışan tablet bu sayede kullanıcıların çizim yapabilmesine veya not alabilmesine de imkan tanıyor. iPadOS 14 yüklü gelen model Smart Keyboard ile kullanıldığında bir dizüstü bilgisayara dönüşebiliyor. 32 GB’lık depolama kapasitesine sahip olan tabletin arka kısmında 8 megapiksellik kamera mevcut. Ana kamera saniyede 30 kare Full HD video kaydına destek veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bütçe dostu iPad uzun pil ömrüyle de göze çarpıyor

Tabletin ön tarafında 1,2 megapiksellik kamera bulunuyor.  Stereo hoparlörlerin tercih edildiği tablette Lightning bağlantısı kullanılıyor. Pili tam şarj edildiğinde 10 saate varan kullanım imkanı sunan tablet uygun fiyatıyla göze çarpıyor.
iPad

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de en çok dikkat çeken yeni nesil konsol Xbox Series S