reklamı kapat

POPÜLER

kilo vermek

Kilo vermek isteyenler için garip bir diş kilidi geliştirildi

Kilo vermek için birçok farklı yöntem bulunuyor. Yeni geliştirilen DentalSlim isimli bir diş kilidi ise sürece çok farklı bir yaklaşım getiriyor.

Kilo vermek birçok kişinin istediği bir şey. Ancak herkesin yakında bildiği üzere bunu yapmak kolay değil. Kilo vermenin en kolay yöntemlerinden birisi elbette bol bol spor yapmak.

Ancak spor yapmak söylendiği kadar kolay değil. Yoğun iş temposu içerisinde spor yapmaya vakit bulamayanlar bulunuyor. Spor olmadan kilo vermenin en kolay yolu ise az gıda tüketmek.

İşte bunu yapamayanlar yani sürekli olarak çok fazla gıda tüketenler için geliştirilen DentalSlim, direkt olarak dişlere takılmak için tasarlanmış bir kilit.

Bu kilitin amacı, kişilerin ağızlarını katı gıda ile beslenmeyecek kadar açmasını sağlamak. Evet gerçekten ürünün böyle çok garip bir amacı bulunuyor.

DentalSlim ile amaç kişilerin katı yerine sıvı gıda ile beslenmesi. Sıvı beslenme özellikle yurt dışında çok popüler ve söylendiği kadarıyla kilo vermek isteyenler arasında oldukça iyi sonuçlar veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kilo vermek sağlıklı bir yaşam için çok önemli

DentalSlim nefes alma ve konuşmayı engelleyecektir diye düşünebilirsiniz. Ancak araştırma ekibi bunun söz konusu olmadığını aktarıyor. Yani bu diş kilidi özellikle konuşma konusunda hayatı olumsuz etkilemiyor.

Özellikle yeme konusunda kendisine hakim olamayan obez yetişkinler için hazırlanan ürün, ucuz bir seçenek olacak bilgisi veriliyor.

Ancak ürünün ne zaman satışa çıkacağı ya da çıktığı zaman kaça satılacağı bilinmiyor. Bu ürünün hiçbir zaman satışa çıkmama ihtimali de bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Windows 11’e yakında bakmak ister misiniz?