reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 serisi hızlı şarj konusunda çok geride kalacak

Yapılan sızıntılar ile artık netleşmiş durumda. Üç farklı modelden oluşan Samsung Galaxy S22 serisi hızlı şarj konusunda üzecek.

Samsung Galaxy S22 serisi, yapılan resmi kaynaklı sızıntıya göre iki farklı hızlı şarj seçeneğine sahip olacak. Ailenin en altında yer alan Galaxy S22, sadece 25W şarj desteğine sahip olacak. Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra ise sadece 45W şarj sunacak. Bu değerler günümüz için gerçekten çok ama çok düşük bir seviyede yer alıyor. Artık birçok üretici 80W üstünü standart hale getirirken, Samsung bu konuda çok geride kalıyor ve bu da firmanın sadık fanlarını çok üzüyor.

Bunun üstüne kutularından 25W / 45W şarj cihazının çıkmayacağı da aktarılan Samsung Galaxy S22 serisi, bu konuda da tepki toplayacak gibi görünüyor. Bu arada telefonlar için kötü bir haber daha var. Gelen son bilgilere göre Samsung, yeni telefonları özelinde bazı tedarik sorunları yaşıyor.

Bu sorunlardan dolayı 9 Şubat tarihinde tanıtılacak telefonların satışı beklenenden daha geç başlayacak. Telefonlardan Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus için resmi satışların 11 Mart tarihine ertelendiği aktarılıyor. Galaxy S22 Ultra içinse satışın 25 Şubat tarihinde olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu tarihlerin Türkiye için de geçerli olmasını bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti