reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy Z Fold 3
Samsung Galaxy Z Fold 3

Snapdragon 888 işlemcili Samsung Galaxy Z Fold 3 için yeni indirim kampanyası

Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Z Fold 3 için indirim fırsatı geldi. Suya dayanıklı ilk katlanabilir akıllı telefon şu anda 24.960 TL‘ye satın alınabiliyor. Telefonun mevcut fiyatı ise 29.999 TL. 1.5 metre su altında 30 dakika boyunca çalışabilen telefon S Pen desteğiyle göze çarpıyor.

Telefonun işlemci performansına bakıldığında modelde Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisinin kullanıldığını görüyoruz. Telefonda bu işlemciye 12 GB RAM eşlik ediyor.  Telefonun 7,6 inçlik ekran 2.208 1.768 piksel çözünürlüğe, 6,2 inçlik ekran ise 2.268 x 832 piksel çözünürlüğe destek veriyor. Galaxy Z Fold3 için S Pen Fold Edition ve S Pen Pro olmak üzere iki farklı S Pen seçeneği sunuluyor. Her iki S Pen’de de Galaxy Z Fold3’ün ana ekranını koruyan kuvvet sınırlama teknolojisine sahip özel olarak tasarlanmış otomatik seviyeli kalem ucu bulunuyor. S Pen sayesinde telefon kullanıcıların çizim yapabilmesine ve not alabilmesine imkan tanıyor. Telefon güç tuşuna entegre edilen parmak izi sensörüne sahip. Telefonun arka kısmında 12 megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera sistemi yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Z Fold 3 uzun bir pil ömrü vadediyor

2 kat optik yakınlaştırma yapabilen telefon 8K video kayıt özelliği yer almıyor. Saniyede 60 kare 4K video kaydı gerçekleştirebilen modelde bu kameralarla birlikte 4 megapiksel ve 10 megapiksel çözünürlüğünde kameralar da bulunuyor. Telefondaki pil kapasitesi ise 4.400 mAh. 25 watt hızlı şarj desteği sunan telefon 11 watt hızlı kablosuz şarj desteğine de sahip.

samsung

İlginizi çekebilir: Asus imzalı katlanabilir ekranlı ilk dizüstü modeli ile tanışın