reklamı kapat

POPÜLER

Turknet GigaFiber TurkNet

TurkNet, internet fiyatına zam yapacağını duyurdu

Türkiye’nin en çok sevilen internet hizmet sağlayıcıları arasında yer alan TurkNet, bugün bir zam haberi ile daha gündemde.

“Ekonomik Koşullar Sektörümüzü Etkiliyor” diyen TurkNet, bugün şu açıklamayı yaptı: “Mart ayında port ücretlerine yapılan ve 1 Haziran itibarı ile geçerli olan yüzde 67 oranındaki fiyat artışı sebebiyle kendi TurkNet GidaFiber altyapımız dışındaki hizmetlerde fiyatlarımız güncellemek durumundayız. 1 Ağustos itibarı ile hizmetinizin yeni fiyatı 179,90 TL olacak. Biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak çözümleri düşünüyoruz.” TurkNet’in zam öncesi fiyatı aylık 139,90 TL seviyesinde yer alıyordu. Firma bu fiyata 99 TL‘den geçiş yapmıştı.

Şirket en son Speedtest tarafından yapılan veri açıklaması ile gündeme gelmişti. Hatırlamak adına sabit / kablo internet tarafının Türkiye lideri 44,60 puan alan TurkNet oldu. Firmayı 36.79 hız puanı ile Turksat Kablo, 34.51 hız puanı ile Turkcell, 24.98 hız puanı ile Vodafone ve 19.66 hız puanı ile Türk Telekom izledi. 2021’in son çeyreğinde müşterilerine en düşük hızı Türk Telekom sundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sabit internet kategorisinin gecikme lideri 14 ms ile Turksat Kablo olurken, onu 17 ms ile TurkNet, 20 ms ile Turkcell, 23 ms ile Türk Telekom ve 35 ms ile Vodafone izledi. Sabit internet tarafında Speedtest verilerine göre en yüksek hız İstanbul‘da ölçüldü. Lideri Ankara, İzmir, Adana ve Bursa izledi.

TurkNet zammı yanında bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti