reklamı kapat

POPÜLER

araziye uygun üç tekerlekli elektrikli bisiklet

Bağımsız arka süspansiyona sahip araziye uygun üç tekerlekli elektrikli bisiklet

Bağımsız arka süspansiyona sahip araziye uygun üç tekerlekli elektrikli bisiklet “The BiTrike”, Kickstarter üzerinde destek aramaya başladı.

Kickstarter proje sayfasına direkt olarak buradan ulaşabileceğiniz The BiTrike, 64 bin dolar toplamayı hedefliyor ve şimdiye aldığı yaklaşık 7 bin dolar bağış ile henüz yolun başında yer alıyor. Daha 38 gün boyuna destek arayacak olan bisiklet modeli, arkasındaki iki tekerin ortasında bir sepet taşıyor. Bu sepet bağımsız arka süspansiyon sayesinde sürüşü zorlaştırmıyor ve yatabildiği için arazi şartlarına uyum getiriyor. Bu sayede bir şeyler taşımayı ve bunu yüksek hızda yapabilmeyi oldukça kolaylaştıran model, Yunanistan merkezli Kostas Simelidis imzasını taşıyor. Ön kısmında da süspansiyon kullanılan The BiTrike, bu paket ile dengeli ve konforlu sürüşü istenilen her yere götürmenize imkân tanıyor.

Toplam ağırlığının 37 kg olduğu açıklanan araziye uygun üç tekerlekli elektrikli bisiklet, paslanmaz çelik bir kadro üzerine kuruluyor ve Shimano disk frenler ile durma konusunda herhangi bir sorun yaşatmıyor. Kalbinde 500W Tongsheng TSDZ2 elektrik motoru bulunan The BiTrike, merkeze konumlandırılan bir LG 48V/13-Ah batarya paketi taşıyor. Menzil konusunda henüz bir bilgi verilmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tasarladığı el frenine sahip bisikletten ilk aşamada 20 adet üretmeyi hedefleyen Kostas Simelidis, modeli Kickstarter üzerinde 2.900 euro fiyat ile satıyor. Bisikleti Kickstarter bağışı ile satın alanlara, kullanmaya ancak 2023’ün ağustos ayında başlayabilecek.

Araziye uygun üç tekerlekli elektrikli bisiklet yanında bu da ilginizi çekebilir: Franky Zapata’dan yeni hava aracı