Mobil Dünya Kongresi 2022 kapsamında yapılan önemli duyurular

01 Mart 2022 11:30

Barselona‘da kapılarını aralayan Mobil Dünya Kongresi 2022 kapsamında şimdiye kadar yapılan en önemli duyuruları bir araya getirdik.

Mobil Dünya Kongresi 2022, eski yılların popülerliğinden uzak olmasına rağmen önemli duyurulara sahne oldu. Covid-19 pandemisi yapılan aşılama çalışmaları ile bir seviye kontrol altına alınabildiği için normal katılım ile düzenlenen önemli etkinlik, bazı kilit teknoloji firmalardan yoksundu ancak yine de birçok devi ağırladı. Peki bu etkinlikte 1 Mart itibarıyla neler tanıtıldı? En çok öne çıkan gelişmelere direkt olarak aşağıdaki bağlantılardan ve açıklamalardan ulaşabilirsiniz.

-Mediatek, Dimensity 8000 ve Dimensity 8100 isimli yeni orta üst seviye mobil / akıllı telefon işlemcilerini tanıttı. Detaylar için buraya tıklayın.

-Samsung, Galaxy Note markası için yolun sonunun geldiğini duyurdu. Detaylar için buraya tıklayın.

-OPPO, Mobil Dünya Kongresi 2022 kapsamında telefonlar için çok güçlü hızlı şarj sistemlerini tanıttı. Detaylar için buraya tıklayın.

-Qualcomm, telefonlar için önemli detayları olan Snapdragon X70 modem birimini ve fazlasını tanıttı. Detaylar için buraya tıklayın.

-Honor, ateş ölçebilen gelişmiş bir kablosuz kulaklık tanıttı. Detaylar için buraya tıklayın.

-Honor aynı zamanda Magic 4 serisi yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını da tanıttı. Detaylar için buraya tıklayın.

-Xiaomi’den çıkan markalardan POCO, etkinlikte POCO X4 Pro 5G ve POCO M4 Pro 4G akıllı telefon modellerini tanıttı. Detaylar için buraya tıklayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

-Lenovo, ThinkPad serisi birçok yeni dizüstü bilgisayar modeli tanıttı. Firma ThinkPad serisine ilk defa ARM işlemci getirdi. Detaylar için buraya tıklayın.

-Artık çok önem çıkamayan efsane marka Nokia, MWC2022’de üç yeni akıllı telefonun üzerindeki örtüyü kaldırdı. Detaylar için buraya tıklayın.

-Samsung, MWC 2022’de Türkiye’de satılması beklenmeyen yeni Galaxy Book dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı. Detaylar için buraya tıklayın.

-TCL, fuarda çift taraflı katlanan konsept telefonu ile dikkat çekti. Detaylar için buraya tıklayın.

-Huawei, fuarın önemli ismiydi ve yeni dizüstü bilgisayar modelleriyle fazlasıyla ses getirdi. Detaylar için buraya tıklayın.

Mobil Dünya Kongresi 2022 kapsamında duyuruların devam etmesini bekliyoruz. Yeni duyurular geldikçe bu sayfayı güncelleyeceğiz.

Mobil Dünya Kongresi 2022 duyuruları yanında bu da ilginizi çekebilir: Kendi dengesini kurabilen elektrikli motosiklet

Paylaş