reklamı kapat

POPÜLER

Asus Zephyrus M16

16:10 ekranla gelen Asus Zephyrus M16 tanıtıldı; işte detaylar

Intel’in yeni dizüstü işlemcilerini tanıtmasıyla dizüstü pazarında patlama yaşandı. Bugün gelenlerden birisi de Asus Zephyrus M16 oldu.

Asus Zephyrus M16, isminde de geçtiği üzere 16 inç ekrana sahip bir oyuncu dizüstü. Bu ekran 16:10 en boy oranına sahip, QHD çözünürlükte ve 165 Hz yenileme sunuyor.

Bir oyuncu dizüstüne 16:10 ekran koymasıyla şaşırtan (Bu değer genelde iş dizüstülerinde oluyor) Asus, bu sayede fark yaratıyor.

Yeni hazırlanan model sürpriz olmayacağı üzere Intel’in bugün tanıtılan 11. jenerasyon işlemcileri ve Nvidia’nın RTX-3000 serisi ekran kartlarıyla (En üstte RTX 3070) donatılabiliyor.

Burada en kötü kombinasyon bile modern oyunlar için yeterince performans getiriyor. Genel olarak çok şık görünen Zephyrus M16, ince çerçeveleriyle de modern bir seçenek konumunda.

Dizüstünün en önemli detayı yani fiyatı ise henüz resmi olarak açıklanmış değil. Ancak rakamın düşük olması kesinlikle beklenmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Asus Zephyrus S17

Asus Zephyrus S17

Asus Zephyrus M16 çok güçlü bir seçenek

Bu arada firmadan bir de Zephyrus S17 geldi. Bu model de yine isminden anlaşılabileceği üzere 17 inç bir ekran kullanılıyor. Bu ekran 120 Hz ya da 165 Hz yenileme hızlarıyla tercih edilebiliyor.

Yeni hazırlanan bu model de gücünü Intel’in bugün tanıtılan 11. jenerasyon işlemcileri ve Nvidia’nın RTX-3000 serisi ekran kartlarından (En üstte RTX 3080) alıyor. Firma maalesef bu model için de bir fiyat açıklamış değil.

Her iki dizüstünün de ileride Türkiye’ye getirilmesini bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un Türkiye’de satışa çıkan en yeni modeli