reklamı kapat

POPÜLER

2017 Citroen C3’ün otomatik vites opsiyonu Türkiye’de; işte açıklanan fiyatlar

Geçtiğimiz kasım ayında sadece manuel vites seçeneğiyle satışa sunulan yeni C3 nihayet otomatik vites opsiyonuna da kavuştu.

Haziran ayındaki resmi tanıtım organizasyonunun ardından kasım ayının son günlerinde Türkiye’de satışa sunulan Citroen C3‘ün otomatik vites seçeneğinin ülkemizdeki satış fiyatı belli oldu. Kasım’da 82 beygir güç üreten 1.2 litrelik PureTech benzinli, 75 beygir ve 100 beygir arasında güç üreten 1.6 litrelik dizel motor seçenekleriyle satışına başlanan yeni C3, PSA grubunun diğer markalarında ve Citreon’in diğer modellerinde de kullanılan EAT6 otomatik şanzımanla artık satın alınabilecek. Manuel versiyonu üç farklı donanım seçeneğiyle de satın alınabilen C3’ün otomatik versiyonuysa sadece iki donanım seçeneğiyle satışa çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Otomotiv dünyasında ilk kez yeni kullanılan ConnectedCam teknolojisiyle birlikte gelen araçta GPS ve 16 GB dahili hafızaya sahip olan entegre kamera sistemi 120 derecelik açıyla tüm yolculuğu sürücünün gördüğü açıdan kayıt altına alınıyor ve bu sistem yaşanabilecek kazalarda ciddi avantaj sağlıyordu. Herhangi bir kaza riski halinde sensörleri sayesinde tehlikeyi kendisi algılayarak otomatik olarak kayıt alan sistem 30 saniye öncesi ve 60 saniye sonrası olacak şekilde 1.5 dakika boyunca kayıt alabiliyor. 36 farklı renk kombinasyonuyla satışa sunulan yeni C3’te; Yokuş Kalkış Asistanı, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Sürücü Yorgunluk Uyarısı, Hız Tabelalarını Algılama gibi sistemler sürücüye yardımcı opsiyonlar da aracın elini güçlendiren donanımlar arasında. Öne çıkan özelliklerinden bahsettiğimiz yeni C3’ün otomatik versiyonu sadece benzinli motor seçeneğiyle kombin ediliyor. İşte 115 beygirlik 1.6 litre motorla gelen otomatik versiyonun belirlenen fiyatları;

Benzin
FEEL – 1.6 litre VTI 115 beygir otomatik – 69.300 TL

SHINE – 1.6 litre VTI 115 beygir otomatik – 77.200 TL