reklamı kapat

POPÜLER

2017 Ducati SuperSport ve SuperSport S sahnede! [Galeri]

 - Güncelleme: 10 Ekim 2016 10:01

Köln’de düzenlenen INTERMOT Uluslararası Motosiklet, Scooter ve Bisiklet Fuarı’nın en önemli temsilcilerinden birisi de Ducati. İtalyan üretici fuar kapsamında en yeni modeli Supersport ve Supersport S’i motosiklet tutkunları ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Ducati SuperSport ailesi sürücüsünü her yönüyle tatmin edebilecek detaylara sahip.

İki tekerlek üzerindeki konforun en önemli temsilcilerinden olan Ducati, yeni SuperSport serisine dahil ettiği sürüş modları ve elektronik destek sistemleri ile sınıfının referans modellerinden biri olma konusunda bir hayli iddialı. 2017 Ducati SuperSport aynı zamanda markanın şasi geliştirmesindeki geldiği en son noktayı temsil ediyor. Güvenliği artırılmış gövde ile birlikte motorun ağırlığı 210 kg‘a çekilmiş.

ducatisupersport6
Ducati Supersport’da markanın 937CC‘lik 113 beygir güç üreten Testastretta motoru görev yapıyor. Bu güçlü motorun tam kapasiteli olarak kullanılması adına, motor dahilinde 6 kademeleri spor şanzıman görev yapıyor. Ducati’nin Quick Shift adını verdiği sistem ile kullanıcılar vites geçişleri arasındaki en iyi zamanı yakalama imkanına sahip oluyor. SuperSport modeline opsiyon olarak sunulan Quick Shift özelliği SuperSport S‘te ise standart olarak veriliyor. SuperSport S’in standart modele göre değişkenlik gösteren bir diğer önemli özelliği ise süspansiyon kiti.

ducatisupersport7
Ducati, kullanıcılarına Sport, Touring ve Urban olmak üzere motoru farklı karakterlerde sürüş imkanını sağlayan üçn farklı sürüş mod seçeneğini de sunuyor. Ducati güvenlik sistemlerinde de Bosch ile ortaklığa giderek Ducati Safety Pack adı altında (Bosch ABS + Ducati Traction Control) sistemini yeni SuperSport serine entegre etmiş. 2017 model Ducati SuperSport serisinin 10.995 pound yurt dışı başlangıç fiyatı ile satışa sunulması bekleniyor.