reklamı kapat

POPÜLER

2018 Mercedes A-Serisi Sedan tanıtımı öncesinden gelen sızıntıyla karşımızda

 - Güncelleme: 24 Nisan 2018 15:49

Pekin Otomobil Fuarı kapsamında tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2018 Mercedes A-Serisi Sedan, sızıntı görselleriyle heyecanı artırıyor.

Geçtiğimiz şubat ayında yepyeni bir jenerasyon ve bolca teknolojik donanımla karşımıza çıkan 2018 Mercedes A-Serisi, yavaş yavaş sokaklarda boy göstermeye başlıyor. Mercedes’in E ve S-Serisi gibi amiral gemilerinde yer verdiği özelliklerle güçlendirip oyuna tekrar sürdüğü model, bu hafta içerisinde merakla beklenen bir diğer versiyonuna kavuşacak. Bir süredir test sırasında kamuflajlı olarak kameralara yakalanan sedan versiyonu için geri sayımına devam ettiğimiz bu süreçte nihayet artık elimizde kamuflajın ötesinde de bir şeyler belirmeye başladı. Pekin’deki tanıtımı öncesinde kaynaklara yansıyan tek karelik sızıntı görseliyle tasarımsal parçalarını görme imkanına eriştiğimiz 2018 A-Serisi Sedan ile ilgili neredeyse kesinlik kazanan bazı parçalar da var.

Renault ortaklığında motorlar gündemde

Audi A3 Sedan’ın en önemli rakiplerinden birisi olarak yarışa dahil olacak A-Serisi Sedan’ın satışlarına sonbahar dönemi itibarıyla başlanacağını belirterek başlayalım. BMW 1 Serisi’nde olduğu gibi ağırlıklı olarak Uzak Doğu pazarı baz alınarak satış sürecinin yürütüleceğini tahmin ettiğimiz aracın, Avrupa takvimiyle ilgili belirsizliği tanıtım günü öğrenebiliriz. Dış ve iç tasarım detaylarını hatcback versiyonuyla paylaşacak olan sedanda 1,4 litrelik benzinli motorla kombin edilen hibrit ünitenin yer alacağı gelen bilgiler arasında. Bu versiyonda 50 kilometrelik saf elektrik menzili sunması beklenen A-Serisi Sedan’da Renault ortaklığıyla geliştirilen 1,2 litre gibi farklı hacimlerdeki motorları da görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Dizel kısmında ise 2.0 litrelik ünitenin adı biraz daha fazla anılıyor. Kısa süre içerisinde tüm özellikleriyle karşımızda olacak araçla ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz. Pekin Otomobil Fuarı’ndan son dakika haberleri de yine LOG.com.tr üzerinden #Pekin2018 etiketi üzerinden takip edilebilir.

İlginizi çekebilir

2018 Mercedes A-Serisi Hatchback