reklamı kapat

POPÜLER

Toyota Auris GRMN

2018 Toyota Auris için gerçekleştirilen GRMN tasarımı ile muhtemel bir canavarın karakterine tanık olun

Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni jenerasyonuyla karşımıza çıkan 2018 Toyota Auris, muhtemel bir GRMN versiyonuyla performans sınıfında da işleri değiştirebilir.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda marka değeri ve satış bazında en önemli tanıtımları yapan üreticilerden birisi hiç şüphesiz Toyota oldu. Supra‘nın resmi dönüşü öncesinde son provasını yapan Japon üretici, Auris‘in de yeni jenerasyonunu ilk kez organizasyon kapsamında tanıttı. 2018 model yılıyla birlikte dizele veda edip sadece benzinli ve hibrit motor seçenekleriyle satışa sunulacak olan Auris, özellikle dış tasarımındaki sportifleşme ile de meraklılarını memnun edeceğinin sinyallerini verdi. Tanıtımın gerçekleşmesinin ardından satış süreciyle ilgili akıllarda soru işaretleri belirmeye başlarken, Toyota’nın geçtiğimiz yıl içerisinde aktif hale getirdiği GRMN versiyonları da işin içerisine dahil oldu. Şimdilik resmi kaynaklardan Auris’in ateşli hali için açıklama gelmezken, bağımsız tasarımcılar projelerini ortaya koymaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özlenen yüz

Benzer projelerini daha önceleri de sizlerle paylaştığımız X-Tomi Design tarafından sanal ortamda tasarlanan Toyota Auris GRMN, Yaris üzerinde yapılan benzer değişimleri yeni jenerasyonun kimliğiyle bir araya getiriyor. Tamamen değişen kimlikle birlikte ön bölüme eklenen agresif tampon, jant seti ve marşpiyeller ile zenginleştirilen Auris’in, böylesine bir karakter ile satışa sunulması pek çok kişinin hayır diyemeyeceği bir durum. Yaris GRMN’de 1,8 litrelik süperşarj destekli makineye yer veren Toyota’nın Auris’te 2.0 litrelik motora yer vermesiyse bizler için sürpriz olmaz. Golf, Leon ve Civic başta olmak üzere sınıfının dişli rakiplerine karşı koyabilmesi adına 250-300 beygir aralığında bir güce sahip olduğunu düşündüğümüzde de rekabetin ne denli çetin olabileceğini net bir şekilde anlayabiliyoruz. Eğer Toyota, Auris için böyle bir karar alacak olursa projeni bu yıl içerisinde karşımızda görmek işten bile değil.