reklamı kapat

POPÜLER

2019 Audi R8, yeni ipucuyla birlikte yüzünü göstermeye başladı

Elde ettiği karakteristik değişimleri bir bölümünden aktarmaya başlayan 2019 Audi R8, ulaşılabilir seçeneğiyle merak konusu olacak.

Bir hayli çalkantılı geçen süreç içerisinde, Volkswagen grubunda geleceği tartışılan önemli isimlerden birisi de Audi R8 oldu. Mart ayında yapılan resmi açıklamayla birlikte yeni bir jenerasyonunun düşünülmediğini öğrendiğimiz bu süper model, bu yıl makyaj operasyonuyla karşımıza çıkacak haliyle gündeme gelmeye devam etti. 2,9 litrelik altı silindirli yeni motor seçeneğiyle hem daha ulaşılabilir hem de daha tutumlu bir karakterle asfalta çıkmasını beklediğimiz R8 için resmi ipucu süreci de hız kazanmaya başladı. Henüz tanıtımı tarihle ilgili kararın açıklanmadı modelden gelen son parça, makyajla birlikte daha da keskinleşen karakterle bizleri nelerin beklediğini ortaya koyuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Performansta yeni beklenti

Markanın sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşımını gerçekleştirdiği görselde ilk olarak bizleri ebatsal olarak büyüyen bir ön bölüm karşılıyor. Yenilenen ızgara yapısının da içerisinde bulunduğu bu yapı içerisinde, tampona entegre edilen hava girişlerinde de hatırı sayılır bir fark olduğunu söyleyebiliyoruz. Işıklandırma grubunda da beklediğimiz gibi ufak bir revizyona giden Audi’nin genel karakterde çok radikal bir değişim uygulamasını beklemiyoruz. R8 yapbozunda henüz resmiyet kazanmayan ama dedikoduları ciddi anlamda yüksek sesle dile getirilen yeni bir versiyon da söz konusu. GT olarak isimlendirilebileceği söylenen bu versiyonla ilgili de gelişmeleri kısa süre içerisinde alacağız. Bu yılın sonlarında veya 2019 başında tanıtılacağı ihtimali üzerinde durulan 2019 Audi R8 ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.