reklamı kapat

POPÜLER

2019 iPhone XI, iPhone XI Max iPhone XR 2019

2019 iPhone modelleri hakkında hem kızdıran hem de sevindiren gelişme

Teknoloji devi Apple‘dan 2019’da iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 modelleri geliyor. İşte bu modeller için hem kızdıran hem de sevindiren bir gelişme var.

2019 iPhone ailesi tekrar hatırlamak üzere 2018’de de olduğu gibi üç farklı modelden oluşuyor. Bunların 5,8  inç OLED ekranlı iPhone XI, 6,5  inç OLED ekranlı iPhone XI Max ve 6,1 inç OLED ekranlı iPhone XR 2019 olduğu söyleniyor. Sırasıyla 999 dolar, 1.099 dolar ve 750 dolar fiyat etiketleriyle raflardaki yerini alacak telefonlar, yeniden şarj konusuyla gündemde yer alıyor. Başlıkta da yer verdiğimiz üzere yeni aile hakkında hem kızdıran hem de sevindiren bir gelişme var. Sağlam kaynak Macotakara’ya göre 2019 modelleri çok yüksek ihtimalle 5W değil 18W şarj cihazıyla geliyor. Kutularından USB-C – Lightning kablosunun çıkacağı belirtilen telefonlar, sonunda 5W şarj cihazından kurtulacak gibi görünüyor. 18W şarj cihazıyla rakipler kadar olmasa da hızlı olarak şarj edilebilecek 2019 iPhone modelleri, bu konuda biraz yüz güldürecek izlenimi yaratıyor. Başlıkta “kızdıran gelişme” dememizin arkasında ise 2019 yılına girmiş olmamıza rağmen halen bu konuyu konuşuyor ve üstüne üstlük “ihtimallerden” bahsediyor olmamız yer alıyor. Firmanın artık bu konuda gecikme olmadan ciddi bir adım atması gerekiyor. 18W bile rakiplerin yanında oldukça düşük kalıyor. Bu da yüksek fiyatlı iPhone’lar için ciddi şekilde can sıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019 için devrimsel yenilikler beklenmiyor

Firmanın her zaman esas büyük tasarım ve donanım değişikliklerini 2020’ye sakladığı söyleniyor. Yeni modellerdeki en büyük yeniliklerden birisi üçlü arka kamera sistemi olacak gibi görünüyor. Daha önce sadece XI Max’de olacağı söylenen üçlü arka kamera, son bilgilere göre XI modelinde de aktif olarak yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Katlanabilir telefon Huawei Mate X