reklamı kapat

POPÜLER

iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 2019 iphone Apple

2019 iPhone modelleri hakkında büyük tepki çeken bilgi

Teknoloji devi Apple‘dan 2019’da iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 modelleri geliyor. İşte bu modeller için büyük tepki çeken bir açıklama var.

2019 iPhone ailesi bildiğiniz üzere 2018’de de olduğu gibi üç farklı modelden oluşuyor. Bunların 5,8  inç OLED ekranlı iPhone XI, 6,5  inç OLED ekranlı iPhone XI Max ve 6,1 inç OLED ekranlı iPhone XR 2019 olduğu söyleniyor. Sırasıyla 999 dolar, 1.099 dolar ve 750 dolar fiyat etiketleriyle raflardaki yerini alacak telefonlar, kısa süre önce Lightning yerine USB-C portuyla gelecek haberleriyle gündeme gelmişti. Ancak Japonya merkezli sağlam kaynak Mac Otakara, bunun söz konusu olmadığını belirtiyor. Telefonların yine Lightning portuna sahip olacağı söyleniyor. Burada büyük tepki çeken ise telefonların yine 5W şarj cihazıyla gelecek olması. Hızlı şarj desteklemeyen bu ufak şarj cihazı, 2 yıldır haklı olarak çok ciddi şekilde eleştiriliyor. Bu konuda yine beklenen adımı atmayacak gibi görünen Apple, gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Rakipler tam 40W seviyesinde ve hatta üstünde gezerken, dünyanın en değerli firması bin dolarlık telefonlarına hızlı şarj cihazı koymuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019 hakkında başka bilgiler de var

Söylendiği kadarıyla Wi-Fi 6 bağlantı teknolojisiyle hızlı bir Wi-Fi performansı sergilemesi beklenen modellerin, 5G teknolojisine destek vermesi beklenmiyor. Gelecek modelleri için kendi modemini geliştiren firma, esas büyük tasarım değişikliklerini 2020’ye saklıyor deniyor. Yeni modellerdeki en büyük yeniliklerden birisi Max’e konacak üçlü arka kamera olacak gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir

Gelecek için heyecanlandıran tablet konsepti