reklamı kapat

POPÜLER

Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019
Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019

2019 iPhone modelleri için sevindiren kamera açıklaması

Teknoloji devi Apple‘dan 2019’da iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 modelleri geliyor. İşte bu aileye yönelik yeni bilgiler var.

2019 iPhone ailesi bildiğiniz üzere 2018’de de olduğu gibi üç farklı modelden oluşuyor. Bunların 5,8  inç OLED ekranlı iPhone XI, 6,5  inç OLED ekranlı iPhone XI Max ve 6,1 inç OLED ekranlı iPhone XR 2019 olduğu söyleniyor. Sırasıyla 999 dolar, 1.099 dolar ve 750 dolar fiyat etiketleriyle raflardaki yerini alacak telefonlar, kamera konusunda yeni bilgiler kazandı. Şimdiye kadar sadece XI Max modelinin üçlü kamera sistemine sahip olacağı konuşuluyordu. Yeni bilgilere bakılırsa XI Max ile beraber normal XI modelinde de üçlü arka kamera sistemi karşımıza çıkacak. Telefonların burada Huawei Mate 20 Pro gibi kare bir kamera modülü kullanacağı belirtiliyor. Bu açıdan arka taraflarının aşağıdaki gibi görüneceği tahmin edilen ailenin, bunun haricinde bir tasarım değişikliği taşıması beklenmiyor. Sadece bir ihtimal daha ufak bir ekran çentiğinin gelebileceği söylenenler arasında yer alıyor. Yukarıdaki bilgileri de paylaşan Japonya merkezli sağlam kaynak Mac Otakara, telefonların USB-C yerine yine Lightning portuna sahip olacağını söylüyor. Üzücü şekilde 5W şarj cihazıyla gelecek modeller, bu açıdan gerçekten oldukça eleştirilecek gibi görünüyor.

Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019 hakkında başka neler biliniyor

Söylendiği kadarıyla Wi-Fi 6 bağlantı teknolojisiyle hızlı bir Wi-Fi performansı sergilemesi beklenen modellerin, 5G teknolojisine destek vermesi beklenmiyor. Gelecek modelleri için kendi modemini geliştiren firma, esas büyük tasarım değişikliklerini 2020’ye saklıyor deniyor.

İlginizi Çekebilir

Garmin’in yeni akıllı saat ailesi