reklamı kapat

POPÜLER

2019 Volvo V60 SW, duygusal reklam filmi ve ilk ipuçlarıyla karşımızda [İzle]

 - Güncelleme: 15 Şubat 2018 11:38

Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde ilk tanıtımının önümüzdeki hafta gerçekleştirileceği duyurulan 2019 Volvo V60 SW, nesillerden gelen genleri devam ettirecek.

Uzun bir süredir SUV modelleriyle meşgul olan ve kademeli olarak bunları karşımıza çıkartan Volvo, Cenevre Otomobil Fuarı’nın yaklaşmasıyla birlikte yeni kartlarını ortaya koymaya başlıyor. Bir süredir kamuflajlı olarak yakalanan yeni V60‘ın ilk detaylarını resmi kaynakları üzerinden paylaşan marka, bunu geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yine içimize işleyecek bir reklam filmiyle süsledi. 2019 model yılıyla tanıtılacak olan yeni jenerasyonla birlikte yapılan duyuruya göre ilk versiyonu görmek için önümüzde çok kısa bir zaman dilimi kaldı.

İlk tanıtım internetten

Paylaşılan reklam filmiyle birlikte 2019 Volvo V60 SW‘nin ilk tanıtımının 21 Şubat Çarşamba günü yapılacağını öğreniyoruz. XC60‘da olduğu gibi, markanın global platformu Scalable Product Architecture (SPA) üzerine inşa edilen yeni model, tasarım kısmında da yelpazedeki güncel araçlardan parçaları barındıracak. Yeni versiyondan paylaştığı yaklaşık bir buçuk dakikalık videoda bizleri ufak bir tarih yolculuğa çıkartan Volvo, içerisinde akıllarımızda yer edinen modeli P1800‘e de yer veriyor. Hibrit motorlu versiyonla da satışa sunulacak olan 2019 Volvo V60 ailesinin tamamı önümüzdeki ay fuarda sahnede olacak. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilir, ilgili videoyu haberin ana görseli üzerinden izleyebilirsiniz.