reklamı kapat

POPÜLER

2019 Volvo V60, tanıtım öncesinde gelen sızıntı niteliğindeki fotoğraflarla ortaya çıktı

Birkaç saat önce ilk resmi detayları üzerinde değerlendirme yaptığımız 2019 Volvo V60, kaynaklardan gelen fotoğraflarla heyecanı artırıyor.

Volvo’nun resmi kaynakları üzerinden paylaştığı ilk ipucu videosu ile henüz sabah saatlerinde değerlendirme fırsatı bulduğumuz 2019 Volvo V60 ile ilgili aynı gün içerisinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Reklam filminde tasarımıyla ilgili ufak da olsa parçaların gösterildiği modelle ilgili kafamızdaki düşünceler oturmaya başlamışken, Bosna merkezli bir kaynak olan AutoMotoSvijet, yeni V60’ın iki karelik görsellerini sızdırdı. Kısa bir süre sonra site kaynak tarafından kaldırıldığı söylenen görseller son jenerasyon V90’dan alınan parçaların başarılı aktarımını andırırken, meraklı bekleyişin heyecanı da bir adım ileriye taşındı.

Tepeden tırnağa

Paylaşılan görsellere baktığımızda Volvo XC90’dan bile çizgilerin yansıtıldığı yeni bir binek modelle karşılaşıyoruz. Markanın en güncel ve modern tasarım dilinin yansıtıldığı V60’ın, arka bölümündeki ışıklandırmaları, egzoz çıkışları ve jant tasarımlarında değişimler söz konusu. Şimdilik üzerinde pek fazla konuşabilmek için elimizde fazla detayı bulunmayan araçta 2.0 litrelik benzinli ve elektrik motorunun bir arada görev yaptığı hibrit seçeneğinin de sunulmasını bekliyoruz. İlk tanıtımı için önümüzde altı günlük bir zaman dilimi bulunan yeni Volvo V60 ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.