reklamı kapat

POPÜLER

2019 yılının en çok kazanan kadın oyuncuları

2019 yılının en çok kazanan kadın oyuncuları

Sinema ve televizyon açısından oldukça keyifli şekilde ilerleyen 2019 yılına dair enteresan detaylar gün yüzüne çıkıyor. 2019 yılının en çok kazanan kadın oyuncuları belli oldu. Listenin geneline baktığımızda zirvede gördüğümüz isimler bizleri şaşırtmıyor.

Forbes her yıl en çok kazanan oyuncuları kendine özgü yöntemlerle belirliyor. Tüm detaylar açıklanmasa da bu hesaplamanın oyuncuların rol aldığı yapımların bütçesine ve bahsi geçen yapımların elde ettiği kazanca bakılarak yapıldığı biliniyor. Elbette hiçbir yapım şirketi veya oyuncu tam olarak ne kadar kazanç elde ettiklerini asla açıklamıyor. Fakat bilinenler üzerinden ortalama bir tahmin yapmak mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Son olarak Avengers Endgame’de izlediğimiz ve Black Widow filminin çekimlerine devam eden Scarlett Johansson 56 milyon dolarlık kazancıyla zirvede yer alıyor. Onu Modern Family dizisinin başrolünü üstlenen Sofia Vergara takip ediyor. Oyuncunun bu seneki kazancının 44.1 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Üçüncü sırada gördüğümüz Reese Witherspoon ise 35 milyon dolarlık yıllık kazancıyla şaşırtıyor. Listenin geri kalanında yer alan ünlü isimleri ise hemen aşağıda görebilirsiniz.

2019 yılının en çok kazanan kadın oyuncuları

1. Scarlett Johansson – 56 milyon dolar
2. Sofia Vergara – 44.1 milyon dolar
3. Reese Witherspoon – 35 milyon dolar
4. Nicole Kidman – 34 milyon dolar
5. Jennifer Aniston – 28 milyon dolar
6. Kaley Cuoco – 25 milyon dolar
7. Elisabeth Moss – 24 milyon dolar
8. Margot Robbie – 23.5 milyon dolar
9. Charlize Theron – 23 milyon dolar
10. Ellen Pompeo – 22 milyon dolar

İlginizi çekebilir

Jumanji: The Next Level fragmanı