reklamı kapat

POPÜLER

en çok kazanan erkek oyuncuları

2019 yılının en çok kazanan erkek oyuncuları

 - Güncelleme: 28 Ağustos 2019 16:41

2019 senesi sinema açısından oldukça renkli bir yıldı. Peki bu senenin en çok kazanan erkek oyuncuları kimler oldu dersiniz? Liste aslında bizleri pek de şaşırtmıyor.

Forbes her yıl en çok kazanan oyuncuları kendine özgü yöntemlerle belirliyor. Ünlü isimlerin rol aldığı yapımların bütçelerine ve kazançlarına bakılıyor. Oyuncunun her yapımdan elde ettiği tahmini miktar ortaya çıkartılıyor. Elbette hiçbir yapım şirketi veya oyuncu tam olarak ne kadar kazanç elde ettiklerini asla açıklamıyor. Fakat bilinenler üzerinden ortalama bir tahmin yapmak mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 yılının listesinde başı çeken isim pek çok farklı yapımda seyrettiğimiz Dwayne Johnson oluyor. WWE kariyerinin ardından oyunculuğa adım atan oyuncu son zamanların en popüler isimlerinden biri. The Rock ismiyle de bilinen oyuncu sadece bu yıl 89.4 milyon dolar kazandı. Onu Thor olarak tanıyıp sevdiğimiz Chris Hemsworth takip ediyor. Avustralyalı oyuncunun yıllık tahmini kazancı 76.4 milyon dolar. Üçüncü sırada ise önceki senelerin birincisi olan Robert Downey Jr.‘ı görüyoruz. Tecrübeli oyuncu 66 milyon dolar kazancıyla eski günleri aratmıyor.

2019 yılının en çok kazanan erkek oyuncuları

1. Dwayne Johnson – 89.4 milyon dolar
2. Chris Hemsworth – 76.4 milyon dolar
3. Robert Downey Jr. – 66 milyon dolar
4. Akshay Kumar – 65 milyon dolar
5. Jackie Chan – 58 milyon dolar
6. Bradley Cooper – 57 milyon dolar
7. Adam Sandler – 57 milyon dolar
8. Chris Evans – 43.5 milyon dolar
9. Paul Rudd – 41 milyon dolar
10. Will Smith – 35 milyon dolar

İlginizi çekebilir

Jumanji: The Next Level fragmanı