reklamı kapat

POPÜLER

2019 yılının en popüler erkek oyuncuları

2019 yılının en popüler erkek oyuncuları kimler?

2019 senesinin sonuna yaklaşırken geride bırakmaya hazırlandığımız yıla dair detaylar netlik kazanıyor. Bunlardan biri de en popüler erkek oyuncular. 2019 yılının en popüler erkek oyuncuları açıklandı.

Ağırlıklı olarak gençlerin kullandığı internet platformlarından biri olan Tumblr her senenin sonunda yapılan paylaşımları baz alarak belli hesaplamalar yapıyor. Bu doğrultuda en popüler oyuncular, diziler, filmler vb. seçilebiliyor. Geride bıraktığımız yıl hakkında en çok paylaşım yapılan oyuncular en popülerler listesine giriş yapmayı başardı. Bu yıl zirvede Spider-Man serisinin yıldızı Tom Holland yer alıyor. Onu diğer Marvel yıldızları takip ediyor. Sırasıyla Captain America’yı canlandıran Chris Evans, Winter Soldier olarak karşımıza çıkan Sebastian Stan, Loki ile beğeni toplayan Tom Hiddleston ve Iron Man karakterine kısa süre önce veda eden Robert Downey Jr.’ı görüyoruz. Liste bir başka Marvel yıldızı olan ve uzun zamandır Thor’a hayat veren Chris Hemsworth ile son buluyor.

2019 yılının en popüler erkek oyuncuları

1. Tom Holland

2. Chris Evans

3. Sebastian Stan

4. Tom Hiddleston

5. Robert Downey Jr.

6. Ben Hardy

7. David Tennant

8. Michael Sheen

9. Rami Malek

10. Chris Hemsworth

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Listede Good Omens’in yıldızları olan David Tennant ve Michael Sheen de kendine yer buluyor. Ayrıca Bohemian Rhapsody’de seyrettiğimiz Ben Hardy ve aynı filmler Oscar Ödülü kazanan Rami Malek de yılın en popüler isimlerinden biri.

İlginizi çekebilir

No Time To Die’ın ilk fragmanı