reklamı kapat

POPÜLER

2020 Audi A8 L Security

Amiral gemisine zırh takviyesi; 2020 Audi A8 L Security ile tanışın

 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 19:11

Ailenin zirve noktasındaki güvenlik şartlarını özel bir seviyeye çıkartmak için hazır olan 2020 Audi A8 L Security, karakteristik niteliklere sahip.

Mercedes S-Serisi ve BMW 7 Serisi gibi amiral gemisi sınıfta devam eden rekabetin bambaşka bir seviyede gerçekleştiğini biliyoruz. Sunulan teknolojiler, tasarım dinamikleri ve daha birçok önemli özellikleriyle kendinen sonra gelecekler için referans niteliği taşıyan bu isimler, tercihlerle doğru orantılı olarak zırhlı olarak da karşımıza çıkıyor. Sınıfın köklü üyelerinden birisi olarak karşımıza çıkmaya devam eden 2020 Audi A8 L Security, güvenliğin boyutunu bir üste taşıyor. Aks mesafesi artırılmış versiyon üzerinde geliştirilen kurşun geçirmez modelde S8’in yüksek performanslı motoru karşımıza çıkıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Audi A8 L Security ve öne çıkan özellikleri

Yeni A8 L Security, makineli tüfeklere, keskin nişancı mermilerine ve hatta el bombalarına bile karşı koyabilecek mukavemete sahip. Motor bölmesinde, yakıt deposunda, gövde altında ciddi değişimleri beraberinde getiren modelde olası yangın durumlarına karşı söndürme sistemi bile düşünülmüş. Buna ek olarak olası bir tehlikeli durumda içeride sıkışan yolculara sınırlı bir süre için nefes alabileceği hava tedariğini sağlayan bir sistemin de konumlandırıldığı Security paketinde, sıkıma durumunda, kapı menteşelerini ayıran özel bir sistem de standart olarak sunuluyor. Standart parçaların üzerine eklenen zırh ve diğer sistemlerle birlikte aracın ağırlığı yaklaşık 4 ton civarında seyrediyor. Bu göz önünde bulundurularak yapılan motor dokunuşlarıyla 0’dan 100’e hızlanma sadece 6,3 saniye sürüyor. 4.0 litrelik çift turbo V8 motorun 563 beygir güç ve 800 Nm tork ürettiğini de belirtmeden geçmeyelim. Bu değerler zırhsız versiyonu ise 3,8 saniyede 0’dan 100’e çıkartabiliyor. Araç yaklaşık 750.000 dolarlık fiyatla alıcı bulacak.

İlginizi çekebilir

Audi A8 Pre Sense güvenlik teknolojisi nasıl çalışıyor?