reklamı kapat

POPÜLER

Fiat 500 Hybrid

Fiat 500 Hybrid ve Panda Hybrid için yurt dışı fiyatları belli oldu

Kısa süre önde tanıtımı gerçekleştirilen Fiat 500 Hybrid ve Panda Hybrid, meraklılarının ilgisini çekecek fiyat detaylarıyla karşımızda.

Yaklaşık iki hafta önce gerçekleştirilen resmi tanıtımla karşımıza çıkarılan Fiat 500 Hybrid ve Panda Hybrid, kendi içlerinde bir ilki de beraberinde getirdi. İlk kez içten yanmalı ve elektrikli kombinasyonuyla sunulan bu iki model, kısa sürede meraklılarının ilgisini çekmeyi başardı. Nitekim fiyat konusunun da üst sıralarda yer alan soru işaretlerin de ortadan kaldırma vaktimiz geldi. Markanın resmi kaynakları tarafından açıklanan yurt dışı fiyatları nispeten beklenilen bir seviyeyi karşımıza çıkarırken, kullanıcıların bu noktadan sonra göstereceği ilginin gelecek için belirleyici olacağı aşikar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiat 500 Hybrid ve Panda Hybrid detaylı fiyatları

Listeye baktığımız bizleri giriş seviyesinde Pop donanım seviyesi karşılıyor. Bu paketle donatılan 500 Hybrid 16.560 dolardan satışa sunulurken Panda Hybrid cephesinde ise bu rakam 18.155 dolar olarak belirleniyor. Araçların ilk üretilen versiyonları ise üzerinde ekstra bir rozeti barındıran Launch Edition adıyla sunuluyor. Marka burada 500 için 21.950 dolarlık fiyatı belirlerken Panda’da bu rakam 18.800 dolar olarak kayıtlara geçiyor. Kaputlarının altında 1.0 litrelik üç silindirli motor ve 12V elektrik desteğini barındıran modeller 69 beygir güç ve 92 Nm torkla asfalta inecek. Modeller ortalama tüketim verisi ise 5,5 litre dolaylarında olacak. Modellerle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

FIAT 500 Spiaggina 58