reklamı kapat

POPÜLER

2020 Hyundai Santa Fe

2020 Hyundai Santa Fe tanıtıldı; işte tüm merak ettikleriniz

 - Güncelleme: 08 Haziran 2020 11:06

Koreli otomobil üreticisi Hyundai tarafıdan üretilen, özellikle yurt dışı SUV sınıfında bir hayli popüler olan Santa Fe yeniledi. İşte modelin tüm detayları.

Her zaman bahsettiğimiz gibi SUV sınıfı sürekli büyüyen bir pazar. Küçükten büyüğe tüm üreticiler bu pazardan bir şekilde pay almak istiyorlar. Kimisi dünyanın belirli yerlerinde büyük bir paya sahip olabilirken kimisi de küresel anlamda bir başarı elde ediyor. Hyundai, SUV sınıfında küresel anlamda bir başarı elde etse de bunu her modeli için yapamadı. Örneğin markanın en iddialı SUV’lerinden biri olan Santa Fe’yi Türkiye’de görmek oldukça güç. Bu oldukça üzücü bir durum çünkü yenilenen Hyundai Santa Fe harika görünüyor! 2007 yılında piyasa çıktığı ilk günden bu yada geniş hacmi ve kalıplı yapısı ile dikkat çeken model yaklaşık 2 senedir satıştaydı. Yüzünü eskitmeye başlayan model için bir süredir makyaj operasyonu haberleri mevcuttu. Yeni Santa Fe’nin değişimi sıradan bir makyaj operasyonu ile de sınırlı kalmadı. Tasarımı yanında platformu da değişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Hyundai Santa Fe için hala açıklanmayan detaylar mevcut

Büyük ızgara furyasına katılan Hyundai, yeni Sante Fe’nin ön ızgarasını oldukça büyütmüş. Bu tasarım oyununu beğenenler de beğenmeyenler de mevcut ancak otomobili çok daha kaslı gösterdiği kesin. Ön tasarımda bir diğer dikkat çeken detay ise ayrı yapıya sahip far tasarımları oluyor. T harfini andıran LED gündüz farları premium hissini arıtılan unsurlar arasında. Arka tasarım da makyaj operasyonundan nasibini almış. İç yapısı değişen stoplar oldukça şık gözüküyor. Gelelim modelin iç kısmına. Bu bölüm diğer Hyundai modellerinden oldukça tanıdık geliyor. Makyajlanan versiyon ile vites kolu artık kullanılmıyor. Bu durum iç mekan ferahlığına da katkı sağlıyor. İç mekanda 12.3 inçlik dijital gösterge grafikleri ile dikkat çekiyor. Modelin motor seçenekleri ise henüz belli değil. Daha fazla bilgiye önümüzdeki aylarda ulaşmayı bekliyoruz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Yeni Hyundai i20 karşımızda