reklamı kapat

POPÜLER

2020 Mercedes GLA

2020 Mercedes GLA cephesinden gelen yeni detay ile kokpite göz atma vakti

 - Güncelleme: 02 Aralık 2019 21:46

Resmi tanıtım etkinliği için geri sayımına devam ettiğimiz 2020 Mercedes GLA, bu kez kokpit dinamiklerini gösteren paylaşımla karşımızda.

11 Aralık‘ta düzenlenecek etkinlikle birlikte karşımıza çıkmasını beklediğimiz 2020 Mercedes GLA, ürün gamının son yansıması olarak asfalta çıkmayı bekliyor. Geri sayım sürecinde var olan nitelikleri üzerinden detaylı bir değerlendirmesini de yaptığımız yeni model için resmi kaynaklardan da kademeli bilgiler geliyor. Bu zamana kadar kamuflajlı görselleri üzerinden prototipini gördüğümüz GLA bu kez kokpitinden detayları gösteren paylaşımla gündemde. Etkinliğe yaklaştıkça daha da detaylanacak olan ipuçlarının bu ayağından gelenler aslında beklentilerimiz somutlaşmış hali olarak da değerlendirilebilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Mercedes GLA kokpit dinamikleriyle de şaşırtmayacak

Sürücü koltuğundan gelen görsele baktığımızda ailenin en küçük SUV modelinin diğer üyelerden bildiğimiz temel çizgileri karşımıza çıkıyor. Klima çıkışlarıyla birlikte kapı bölümündeki koltuk kumandaları ve direksiyonun da yine Mercedes ürün gamındaki diğer isimlerle paralel eğride çizildiği de yine dikkatlerden kaçmayacak. İkinci jenerasyonuyla macerasına devam edecek olan GLA, MFA2 adıyla elden geçirilen altyapıyla birlikte bagaj kapasitesi ve iç yaşam alanında iyileştirmeler de yine hissedilir noktalardan olacak. Kaputun altında da 150 ve 190 beygir seçeneklerle şekillenecek 2.0 litre dizel ve 1,5 litrelik diğer opsiyonla ön planda. Hibrit versiyonuyla da karşımıza çıkmasını beklediğimiz GLA ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.