reklamı kapat

POPÜLER

2020 Mitsubishi Pajero

2020 Mitsubishi Pajero tanıtımı öncesinde yüzünü gösterdi

Resmi tanıtım etkinliği için geri sayımın başladığı 2020 Mitsubishi Pajero, markasının güncel tasarım karakterini makyajlarla üzerinde taşıyacak.

Ürün gamına baktığımız zaman eli en güçlü model olarak nitelendirebileceğimiz isim olan 2020 Mitsubishi Pajero için bekleyiş süreci sona eriyor. Uzun süredir prototip versiyonuyla test sırasında kameralara yakalanan model için tanıtım etkinliği netleşti. Bu ay içerisinde örtülerinden kurtulmasını beklediğimiz yeni Pajero, paylaşılan ilk resmi görseliyle sahip olduğu tasarım dinamikleriyle ilgili önemli fikir veriyor. Mistubishi’nin “Dynamic Shield” adını verdiği karakterin en güncel formunu üzerine barındıracak olan model, Pajero Sport olarak satışa sunulmaya devam edecek. Genele baktığımızda ise yapılan değişimleri makyaj olarak beklemek gerekiyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Mitsubishi Pajero detayları kısa sürede netleşecek

Nisan ayı itibarıyla bekleneni verememesinden ötürü anavatanı Japonya’ya veda eden Mitsubishi Pajero, nispeten daha güçlü olduğu pazarlarda yoluna devam edecek. Elinde daha kısıtlı bölgeler kalmasından ötürü de markanın atacağı adımlar model için fazlasıyla önemli. Geliştirme sürecinde ağırlıklı olarak dayanıklılık ve zorlu koşullara odaklanılan modelin far grubu, ızgara ve tampon gibi temel noktalarının tamamında değişim gözlemliyoruz. L200‘de olduğu gibi daha sportif bir karakter getiren bu yeni yüzle birlikte iç dünyadaki kalitenin de ileriye çekilmesi söz konusu. Tabi ki günümüz standartlarını karşılacak ve rakiplere cevap verebilecek son nesil elektronik destekler de bu işin bir parçası. Kaputun altında ise 2,4 litrelik turbo dizelin devamlılığı bizi çok fazla şaşırtmayacak. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Coupe formlu SUV Renault Arkana