reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Superb

2020 Skoda Superb detaylı sızıntılarıyla ilk kez karşımızda

2020 Skoda Superb için Uzak Doğu’dan gelen sızıntılar, tasarımla birlikte aracın ebatsal olarak değişen noktalarına da vurgu yapıyor.

Geride bıraktığımız gün Scout versiyonunun ipuçlarıyla karşımıza çıkan yeni Superb, artık 2 gün kadar uzağımızda. Düzenlenecek özel etkinlikle aydınlanacak olan bilmece maceramız ağırlıklı olarak resmi detaylardan uzak ilerledi. Tanıtım için geri sayım devam ederken aslında beklediğimiz olan sızıntı nihayet karşımıza çıkıyor. Çin merkezli bir kaynak tarafından servis edilen detaylı fotoğraflarda dış tasarımıyla ilgili tüm detayları görme fırsatına eriştiğimiz araç, bu zaman kadar masada görünenleri yanıltmayacak. Genel itibarıyla bakıldığında ise bizleri daha modern ve dikkat çekici bir Superb’in beklediğini de söyleyebiliriz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Superb sızıntısından detaylar

Karşımızda duran fotoğraflarla birlikte makyajlı Superb ile ilgili bazı teknik detaylar da sızıntı başlığı altında kendisine yer buluyor. Yerini alacağı modelden 8 milimetre daha uzun ve 1 milimetre daha geniş olacağı iddia edilen otomobilin aks mesafesinde ise herhangi bir değişiklik yaşanmadığı vurgulanıyor. Tasarım kısmına geçtiğimizde ise bizleri çizgileri daha keskin hale getirilmiş gövde elemanları ve ışıklandırma grubu karşılıyor. Arka tarafta da Skoda yazısının logonun yerini aldığını da önceki paylaşımlardan zaten biliyorduk. 23 Mayıs‘ta tanıtılacak olan Superb ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlgili video

2020 Skoda Superb LED matrix far grubu