reklamı kapat

POPÜLER

2021 Skoda Superb

2020 Skoda Superb için beklenen Türkiye gelişmesi

Çek menşeli otomobil üreticisinin en çok satan modellerinden biri olan Skoda Superb, makyajlanmasının ardından önemli Türkiye gelişmesi ile karşımızda.

Skoda Superb özellikle son 2 jenerasyondur sınıfında önemli bir rol oynuyor. Hatırlarsanız, bir süredir makyajlanması beklenen model geçtiğimiz günlerde 2020 versiyonu ile tanıtılmış ve pazarda sahip olduğu bu önemli rolü korumak istemişti. Tasarım değişikleri olarak ufak dokunuşlarla yetinen model donanım anlamında da selefi ile büyük farklılıklar içermiyordu. Modelin sahip olduğu en  büyük yenilik bir plug-in hibrit versiyonunun satışa çıkacak olmasıydı. Tanıtımının ardından ülkemizde de model ile ilgili büyük bir merak oluştu. Skoda Superb özellikle filo şirketleri için oldukça büyük bir alternatif olmak özelliğini taşıyor. Tabii bu merak sadece ticari kullanıcılarla da sınırlı kalmadı. Durumun bilincinde olan Skoda, yeni model Türkiye genelinde 8 ilde gezdirerek meraklıları ile buluşturdu. Sürücüler 2020 Skoda Superb’i yakından inceleme fırsatı buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Superb 8 ilde gösterim yaptı

Markanın yöneticilerinden olan Zafer Başar konu ile ilgili; “Markamızın amiral gemisi olarak konumlandırdığımız Superb, yenilenen tasarımı ve sahip olduğu üstün teknolojik donanımları ile bu unvanı hak ettiğini gösteriyor. 2003 yılından bu yana Türkiye’de satışa sunulan Superb modelimiz, kısa zamanda ailelerin yanı sıra kamu ve filo pazarında da kendini kabul ettirdi. Biz de Türkiye genelindeki müşterilerimizi yenilenen Superb ile buluşturarak daha yakından tanımalarını istedik. 8 ilde 10 yetkili satıcımızda düzenlediğimiz etkinliklerde yaklaşık 2 bin potansiyel müşterimiz ile buluştuk. Satış danışmanı arkadaşlarımız araçla ilgili detaylı bilgi aktarırken, test sürüşü ile yenilenen Superb’in performans, yol konforu ve sahip olduğu teknolojileri de yakından deneyimleme fırsatı buldular” şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir

2019 Skoda Kamiq