reklamı kapat

POPÜLER

Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

2024 Skoda Kodiaq ve Skoda Superb bu kokpitleri taşıyacak

Dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında yer alan Skoda, 2024 model Skoda Kodiaq ve Skoda Superb bu kokpit tasarımlarını kullanacak.

Resmi tanıtımları öncesinde resmi bir paylaşım yapan ve 2024 model Skoda Kodiaq ile Skoda Superb için kokpitleri görücüye çıkaran Skoda, yeni araçlarında gerçekten premium bir yaşam alanı sunacak. İki farklı büyük ekranın (Gösterge ve dokunmatik olarak merkezi) bir araya getirildiği iç mekanlarda, iki kollu sportif bir direksiyon karşımıza çıkıyor. İki araçta da fiziksel klima kontrol sistemlerine yer veren ve bu sürücüler için gerçekten harika olan şirket, yüksek deri kullanımına yer verdiği modelleri direkt olarak MQB Evo platformu üzerine kuruyor ve rengi değiştirilebilen ortam aydınlatmasını eksik edilmiyor. Yeni kokpit alanları daha premium ve aynı zamanda daha modern görünen yeni Kodiaq ve Superb, DSG şanzıman kontrolü için standart bir vites topuzu taşımıyor. Bunun yerine direksiyon arkasından kontrol getiriliyor ve bu sayede orta konsolda ciddi şekilde yer açılıyor. Orta konsolda geniş sürgülü / kapaklı yapıyı tercih eden dev üretici, konsollar üzerinde iki farklı telefon için 15W gücünde kablosuz şarj sunuyor ve opsiyonel olarak masaj özellikli koltuk satıyor. Kapıya entegre şemsiye detayını da unutmayan şirket, araçları dizel, benzin, mild-hibrit benzinli ve plug-in hibrit versiyonlarıyla hazırlıyor ve yollar çıkışın 2024 başında olacağı belirtiliyor. Resmi tanıtım ise sonbahar aylarında gerçekleştirilecek.

2024 model Skoda Kodiaq ve Skoda Superb kokpitleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu