reklamı kapat

POPÜLER

2020 Toyota GR Yaris

2020 Toyota GR Yaris beklenen de erken gelen sızıntılarıyla gündemde [Galeri]

Yeni yılın ilk önemli tanıtımlarından birisi olacak 2020 Toyota GR Yaris, beklentileri rahatlıkla karşılayacak karakterle geliyor.

Geride bıraktığımız gün kamuflajlı görselleri üzerinden ilk resmi detayları paylaşılan 2020 Toyota GR Yaris için geri sayım devam ediyor. İlk kez 2017 yılında tanıtılmasına karşın sadece Japonya pazarının merkeze alınarak kullanıcılarla buluşturduğu model için artık Avrupa kartlarının da dağıtılmasını bekliyoruz. Önümüzdeki ay içerisinde resmi tanıtım etkinliğiyle karşımıza çıkarılacak olan otomobil için beklediğimiz ufak bir sızıntıdan da fazlasını bugün itibarıyla almış bulunuyoruz. Wheels kaynaklı olarak servis edilen görüntüler tasarım noktasındaki tüm detayları görünen GR Yaris, beklediğimiz gibi 360 derecelik bir agresiflik formülüyle asfalta çıkmaya hazırlanıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Toyota GR Yaris görünümüyle de oldukça tatminkar

Ocak ayında Japonya’da kapılarını açacak olan Tokyo Auto Salon’da tanıtılmasını beklediğimiz aracın ralli ile standart Yaris arasında köprü kurmasını bekliyoruz. GR Supra’nın ardından TOYOTA GAZOO Racing tarafından globalde sunulan ikinci safkan spor otomobil olacak model, Supra’da olduğu gibi bizzat şirket başkanı Akio Toyoda tarafından test ediliyor. Sızıntılardan gelen görüntülere baktığımızda da aracın tasarım bazında ne denli farklı dinamikleri beraberinde getireceğini görüyoruz. Ön bölümdeki tamponun yanı sıra arka tarafa kaslı bir görünüm veren genişletilmiş çamurlukları ve spoilerı da listenin üstüne yazabiliriz. Bizlere kokpitten de ilk detayları veren bu sızıntıda GR logolu direksiyonu ve versiyona özel koltukları da farklılıklarıya görmek mümkün. Modelin kalbinde hangi motorun görev yapacağı tam olarak bilinmiyor. Ancak aracın spor versiyonu GRMN Yaris ile benzerlikler taşıyacağı söyleniyor. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

2019 Corolla çarpışma testi