reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Caddy

2020 Volkswagen Caddy için tanıtıma ışık tutacak tasarım çalışması

Yeni yılla birlikte adından söz etmeye başlayacağımız 2020 Volkswagen Caddy, seri üretimini aratmayacak bir render çalışmasıyla karşımızda.

Marka içerisindeki tasarım dönüşümünün son üyesi olmaya hazırlanan 2020 Volkswagen Caddy, önümüzdeki yılın ilk dönemi içerisinde karşımızda olacak. Geçtiğimiz günlerde modelinin çizgilerini taşıyacan ilk parçaları gönderen resmi kaynaklar da yavaş yavaş gündemi oluşturmaya başlıyor. Yeni jenerasyon Golf ile benzer dinamikleri göstereceğini hissettirmeye başlayan Caddy’nin bu alanda zorunlu bir değişim içerinde olacağını özellikle belirtmek gerekiyor. Süreç içersinde sık sık konsept çizimlerine yer verdiğimizi Kolesa da, var belirmeye başlayan ve prototip araç üzerin den gelenleri bir araya getirerek yine başarılı bir çalışmayla radarımıza takılıyor. Seri üretim versiyonu aratmayan çizgiler aslında Golf’e olan yakınlık derecesini de net şekilde ortaya koyuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Caddy daha modern ama radikal olmayan bir değişime sahne olabilir

2020 model yılıyla dördüncü jenerasyonuna kavuşacak olan Caddy‘nin daha modern bir karaktere ihtiyaç duyduğu aşikar. Rakiplerinin geldiği noktadaki bu değişim rüzgarında Alman üreticinin felsefesi ise çok aşırı bir radikal yapıyı beraberinde getirmeyebilir. Nitekim Kolesa’nın yorumundaki çizgiler sade bir güncelleme üzerine bizleri karşılıyor. Farlar, ızgara yapısı, tamponlar ve stop lambaları temel değişimi oluşturuyor. Kokpit konusu ise daha dijital bir dünya ile teknolojinin binek dünyasındaki her parçayı taşıması için bir araya getirilecek.

İlginizi çekebilir

Golf çarpışma testi