reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Caddy

2020 Volkswagen Caddy için yeni görseller yayınlandı

Resmi kaynaklardan gelen iki parçalık yeni ipuçları 2020 Volkswagen Caddy için tasarım noktasındaki modern dokunuşlara vurgu yapıyor.

2019’un son günlerinde paylaşılan detaylarıyla ilk kez üzerinde konuşmaya başladığımız 2020 Volkswagen Caddy de bekleme listemizde. Markanın resmi kaynakları üzerinden nispeten daha sakin yayınladığı detaylardan bir parça daha bugün karşımıza çıktı. Beşinci jenerasyonuyla yollara çıkacak olan Caddy için bu kez gelen detaylar ise karakteri daha gerçekçi olarak ortaya çıkarıyor. Önümüzdeki ay içerisinde düzenlenecek olan etkinlikle küresel lansmanı düzenlenecek olan Caddy’nin yeni tasarım dilini ticari sınıfa taşıyacağını görebiliyoruz. Bu da git gide modern ve sportif bir noktaya gelen sınıfın standartları da iyice kendi şeklini buluyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Caddy için son adımlar

Caddy, Volkswagen Grubu’nun diğer üyelerinden de tanıdığımız MQB platformu üzerine geliştiriliyor. Paylaşılan görsellere baktığımızda Golf Mk8‘in izlerini çok daha net şekilde hissediyoruz. Özellikle yeni Citroen Berlingo ve Peugeot Rifter‘i düşündüğümüzde, aslında bu değişimin bir gereklilik olduğunu da söyleyebiliriz. Render çizimleri bizlere arka tarafın da en az ön kadar rakidal bir değişime sahne olabileceğini gösteriyor. Özellikle LED stoplar ve tamponların yapısı burada başrol oynayacak. Motor seçenekleri bazında Golf’te gördüğümüz benzinli be dizel seçeneklerin birebir şekilde yansıyacağı modelle ilgili en büyük beklenti ise hibrit ayağı olacak. Güncel teknolojik asistanlarıyla da fark yaratacak olan Caddy ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

2020 Volkswagen Golf