reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Caddy

2020 Volkswagen Caddy için ilk resmi detaylar paylaşıldı

2019’un tasarım dönüşümünün yeni yıla ilk yansımalarından birisi olacak 2020 Volkswagen Caddy, resmi detaylarıyla gündeme gelmeye başlıyor.

Önümüzdeki yıl için ciddi bir hazırlık içerisinde olduğunu bildiğimiz Volkswagen, yelpazenin geniş tutulması konusuna da özen gösteriyor. Elektrik ve hibrit başlığı altında ilerleyecek olan süreçte binek ve SUV kadar ticari araçlar da kendisine yer bulacak. Ticariler içerisinde ilk adım ise 2020 Volkswagen Caddy üzerinden atılacak. Şubat ayında düzenlenecek etkinlikle birlikte tüm dünyanın karşısına çıkarılacak olan yeni jenerasyonla ilgili ilk detaylar da artık elimizde. Markanın resmi kaynakları üzerinden iki parçalık render görselleri üzerinen yapılan paylaşım, Caddy’nin geçireceği tasarım evrimiyle ilgili detaylara ilk bakış imkanı veriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Caddy için masada belirenler

Paylaşılan görsellere baktığımızda bizleri ilk olarak yeni jenerasyonun ön bölümündeki değişim rüzgarı karşılıyor. Golf Mk8‘in izlerini anımsayan bu değişimle birlikte Caddy’nin çok daha sportif bir yüze sahip olma potansiyeli var. Özellikle yeni Citroen Berlingo ve Peugeot Rifter‘i düşündüğümüzde, aslında bu değişimin bir gereklilik olduğunu da söyleyebiliriz. Render çizimleri bizlere arka tarafın da en az ön kadar rakidal bir değişime sahne olabileceğini gösteriyor. Özellikle LED stopların yapısı burada başrol oynayacak gibi. Motor seçenekleri bazında Golf’te gördüğümüz benzinli be dizel seçeneklerin birebir şekilde yansıyacağı modelle ilgili en büyük beklenti ise hibrit ayağı olacak. Şimdilik bu ihtimalden söz edilmediğini de belirtmeden geçmeyelim. Ocak ayı ile birlikte daha net detayları üzerinden karşımızda olacak yeni Caddy ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Volkswagen Nivus teaser