reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 12

2020 yılının gözde telefonu; iPhone 12 incelemesi

 - Güncelleme: 30 Ocak 2021 11:17

A14 Bionic işlemcisi, geliştirilmiş kamera performansı ve dayanıklı tasarımıyla fark yaratan iPhone 12, bu yılın en iddialı modellerinden biri olarak göze çarpıyor. Pro ailesine bir adım daha yaklaşan iPhone 12 hakkındaki detaylara yakından bakalım

Apple geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü iPhone 11 modeliyle dikkatleri üstüne çekmişti. Pro modelinin kırpılmış bir versiyonu olan iPhone 11, en çok satan akıllı telefon modellerinden biri olmayı başarmıştı. Apple, iPhone 11’in başarısının ardından iPhone 12 modeliyle de iddiasını devam ettiriyor. Tasarım açısından yeniliklerle gelen model yine dikkatleri üstüne çekeceğe benziyor.

Apple’ın fiyat performans odaklı telefon modelleri arasına katılan iPhone 12, beyaz, siyah, yeşil, kırmızı ve mavi olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle geliyor. Biz cihazın mavi renkli modelini test etme fırsatı bulduk ve bu renk çok hoşuma gitti. Cihazın en çok merak edilen noktalarından olan performans ve kameralara değinmeden iPhone 12’nin tasarımıyla incelememize başlayalım.