reklamı kapat

POPÜLER

2021 Ford F-150

2021 Ford F-150 için heyecanı artıran ilk ipuçları geldi

Tanıtımı için önümüzde yaklaşık bir haftalık bir zamanın kaldığı 2021 Ford F-150, elde edeceği dokunuşlarla çok daha premium bir görüntüye kavuşacak.

Bir süredir kamuflajlı olarak kameralara yakalanmaktan kurtulamayan 2021 Ford F-150 için artık gizemli kısımlarını geride bırakmaya vakti yaklaşıyor. Önümüzdeki hafta tüm merak edilenleriyle tanıtılması beklenen ve hissedilir şekilde yeniden tasarlanan model için ilk teaser görüntüsünü yayınlandı. Paylaşılan fotoğrafta detaylar çok açık olmasa da, modelin yeniden tasarlanan farlarına, ön tamponda aşağıya doğru devam eden C şekilli LED gündüz farlarına bir bakış sunuyor. Geçtiğimiz süreçte casus fotoğraflarında da ortaya çıkan bu değişimle birlikte yeni F-150’de dış görünümü zenginleştirecek krom detayları da görmeyi bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Ford F-150 için kalite algısında artışa gidiliyor

Yeni F-150’nin kokpit bölümünde de kullanıcıları nitelikli değişimler bekliyor. Kendinden sonra gelecek pickup versiyonları için de referans niteliği taşıyacak olan bu parçalar arasında dijital gösterge paneli ve daha büyük bir bilgi-eğlence sistemi olacak. Ford daha önce SYNC 4 bilgi-eğlence sisteminin 8-, 12 ve 15,5 inç ekranlarla sunulacağını açıklayarak aslında burası için de dolaylı olarak bir ipucu vermişti. Yüksek teknoloji ürünü güzelliklerin yanı sıra, kullanıcıları daha kaliteli malzemeler ve gelişmiş bir tasarım bekliyor. F-150 kısa süre içerisinde daha somut parçalar üzerinden karşımızda olacak.