reklamı kapat

POPÜLER

Ford Transit

2021 Ford Transit 5 Ton tüm zamanların en yeteneklisi olarak tanıtıldı

Ticari araç sınıfında yeni dinamikleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak 2021 Ford Transit 5 Ton, kısa sürede bayilerdeki yerini alacak.

Ticari araç sınıfının yıllardır lider isimlerinden birisi olan Transit, yakın geçmiş elektrik dokunuşundan nasibini alarak hibrit dinamiklere kavuşmuştu. Bu gelişmeyle günümüz modern dünyasındaki dönüşüme ayak uydurmaya başlayan bu önemli isim için marka tarihinde yeni bir dönüm noktası daha şu anda karşımızda duruyor. Bu zamana kadar üretilmiş en kapsamlı ve yetenekli dinamikleri de beraberinde getiren 2021 Ford Transit 5 Ton, çekiş desteği ve net ağırlık gibi değerleriyle yeni zirve olarak kayıtlara geçecek. Panel van dışında pickup gövde tipiyle tercih edilebilen olan model, yolcu taşıma dinamikleri için de uygun bir iç dizilime sahip olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Ford Transit 5 Ton, artırılmış çekiş limitleriyle dikkat çekiyor

2.383 kg’lık maksimum taşıma ağırlığına destek sağlayabilen yeni Transit versiyonu geniş kullanım yelpazesiyle kullanıcıları bekliyor olacak. Yolcu taşımada 19 koltuklu dizilime uygun olan modelin pickup versiyonundaki taşıma kapasitesiyse 2.558 kilograma kadar çıkabiliyor. Yeni Transit’in şasi ve gövde üzerindeki güçlendirilmiş panelleri, daha geniş arka lastikleri ve iyileştirilmiş frenleri de genelde atılan mukavemet adımının bir sonucu olarak kullanıcıları bekliyor olacak. Ford, tüm Transit 5 Ton modellerinde 2.0 litrelik dizel motoru standart olarak sunuyor. 170 PS gü. ve 390 Nm tork üreten bu motor standart olarak 6 kademeli manuel şanzımanla kombin edilecek. 10 kademeli otomatik şanzıman da ek ücret karşılığında araca entegre edilebiliyor. Kasım ayı itibarıyla Avrupa merkezli olarak satış süreci başlatılacak olan modelin, bayilere gelme sürecininse önümüzdeki yılın ilk çeyreği olması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR