reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda Civic

2021 Honda Civic Sedan; yeni modelden resmi ipuçları paylaşıldı [Video]

 - Güncelleme: 12 Kasım 2020 20:24

Resmi tanıtım etkinliği için artık önümüzde çok kısa bir süreç kalan 2021 Honda Civic Sedan, yavaş yavaş “kazanı kaynatmaya” başlıyor.

Geride bıraktığımız ekim ayı içerisinde sızan patent görselleri üzerinden değerlendirmesini yapmaya başladığımız 2021 Honda Civic Sedan, artık resmi kanattan gönderilen parçalarla nabız vermeye başlıyor. Büyük beğeni kazanan Accord’dan izler taşıması beklenilen yeni modelle ilgili beklentilerin karşılıksız kalmayacağını şu anda baktığımız görseller net şekilde anlatıyor. 360 derecelik bölgelerinden parça parça detayları içeren bu paylaşımla birlikte, yeni Civic’in 17 Kasım’da örtülerinden kurtulacağı da büyük harflerle belirtiliyor.

Honda

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda Civic Sedan cephesinden beklentiler

Civic Sedan, üretimi Türkiye’de gerçekleştirildiğinden ötürü uzun süredir iç pazar dinamiklerinde çok önemli bir model oldu. Lakin geçtiğimiz yıllarda netleşen planlamada Honda’nın 2022 yılında Türkiye’deki fabrikasını kapatması bekleniyor. Bu da yeni Civic Sedan’ın için artık ithal bir model olması demek. Bu bilmecenin resmi cevaplarını tanıtımla birlikte almayı bekliyoruz. Honda cephesi, aracı daha çok oyun meraklılarının mecrası olarak bilinen Twitch üzerinden düzenleyeceği özel bir etkinlikle karşımıza çıkartacak. Şimdilik prototip olarak nitelendirilen görsel parçalarda ise bizleri yeni tasarım hatlarıyla birlikte premium niteliklerde LED ışıklandırmalar selamlıyor. Yeni Civic’in kaputunun altındaki motor seçenekleri de hala netlik kazanmış değil. Buradaki en büyük beklenti ise hibrit dinamiklere geçiş üzerine kurulu. Avrupa pazarına önümüzdeki bahar döneminde sunulması beklenen yeni Civic ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.