reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda Civic

2021 Honda Civic için ilk motor ve şanzıman seçenekleri göründü

 - Güncelleme: 16 Mart 2021 11:25

Tanıtımı için artık sayılı günlerin kaldığı 2021 Honda Civic ailesi için yapbozun bir parçası daha resmi olmayan kaynaklar üzerinden belirdi.

Yeni nesil Honda Civic ile alakalı gelişmeler resmi olmayan kaynaklar üzerinden kendisini göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Çin merkezli olarak Sedan gövde tipinin görselleri ortaya çıkan otomobilin şimdi de motor ve şanzıman detayları masadaki dosyalara eklendi. Rotamızı tekrar Çin’e çeviren son bilgilerle birlikle 2021 Honda Civic ailesinin CVT şanzımanla birlikte manuel tercihiyle yola devam edeceğini görüyoruz. Bununla birlikte Halihazırda satışta olan 1,5 litrelik turbo benzinli ve 2.0 litrelik üniteler de yine evraklar içerisinde yer alıyor. Türkiye’de fabrika çıkış olarak LPG’li de satışa sunulan Sedan’ın bu senaryoda yola devam etmesi de sürpriz olmayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda Civic Sedan bu ay içerisinde tanıtılacak

Prototip olarak tanıtılmasıyla birlikte yeni nesil tasarım karakterinin büyük oranda belirlendiği Civic ailesi, prototip forma sadık kalınarak üretim bandına taşınacak. Son gelişmelerle yola devam edecekleri öne sürülen motorlar için en azından rakamsal bazda iyileşmeleri yapılmasını bekliyoruz. Bununla birlikte pazarın içerisinde bulunduğu dönüşüm ve emisyon standartları gereği bir hibrit formülü de beklentilerimiz arasında. Bu noktadaki beklentiler ise yeni HR-V’de de göreceğimiz hibrit motorlar üzerine şekilleniyor. Civic Sedan için geçtiğimiz süreçte yapılan açıklamalar ışığında bu ay içerisinde bir tanıtım gündemde. Civic ailesiyle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

2020 Honda Jazz