reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda Civic

2021 Honda Civic; ortaya çıkan tüm sızıntı fotoğraflarıyla yeni nesile yakından bakın

 - Güncelleme: 26 Mart 2021 12:40

Resmi tanıtımı için artık gün saydığımız 2021 Honda Civic, şu günlerde tanıtımı aratmayan sızıntı görselleriyle boy gösteriyor.

Prototip versiyonu sayesinde seri üretim öncesi pek çok noktasını görme şansına eriştiğimiz yeni Honda Civici şu günlerde sızıntılarıyla gündemde. Farklı kaynaklar üzerinden ortaya çıkan fotoğraflarıyla prototip dinamiklerinin büyük oranda korunarak üretime taşındığını gördüğümüz yeni neslin artık versiyon ve renk seçeneklerinin bile listelerde konuşulduğuna şahit oluyoruz. 1,5 ve 2.0 litrelik benzinli motorlarıyla yurt dışı kaynaklarında karşımıza çıkan modelde, EX, Touring, LX ve Sport olmak üzere dört farklı paketin konumlandırılacağı karşımıza çıkıyor. Ailenin tasarım kısmındaki çizgileri ise önceki nesil üzerine revizyonlar içeren bir makyajı andırıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda Civic için renk seçenekleri de göründü

Yeni Civic ailesi için kısa süre önce Çin merkezli olarak basına yansıyan detaylarda motor ve şanzıman dinamiklerinin de göründüğüne şahit olmuştuk. Son bilgiler ışığında ürün gamının CVT şanzımanla birlikte manuel tercihiyle yola devam edeceğini biliyoruz. Yeni parçalar ise ailenin renk seçeneklerini de ortaya çıkarıyor. Burada Gri, Gümüş, Kırmızı, Beyaz, Siyah, Sabah Sisi, Mavi ve İnci Beyazı gibi kendi içerisinde varyasyonlara bölünen zengin renklerin belirlendiği görülüyor. Ailenin şu aşamadaki en büyük eksiği ise iç tasarım detayları ki bu bölümü de kısa süre içerisinde karşımızda göreceğiz. Yeni Civic ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

2020 Honda Jazz