reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda Civic Type R

2022 Honda Civic Type R için gerçeği aratmayan tasarım

Geliştirme süreci devam eden 2022 Honda Civic Type R için bağımsız tasarımcılar da çalışmalarını ortaya koymaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Civic Si’nin tanıtımın gerçekleştiren Honda cephesindeki beklentiler artık ailenin zirve noktasında dolaşıyor. Sedan ve HB gövde tiplerinden sonra kademeli olarak devam eden tanıtım süreçlerinin son ayağı olacak Honda Civic Type R için geliştirme süreci devam ediyor. Kamuflajlı olarak resmi kaynaklardan gelen fotoğraflarıyla dış tasarımındaki temel parçalarını görmeye başladığımız model için bağımsız tasarımcılar da iş başında. Çalışmalarına sık sık yer verdiğimiz Kolesa tarafından gerçekleştirilen dijital konsept, yeni Type R’ın gerçeğini aratmıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda Civic Type R için masadaki beklentiler

Yeni Civic Type R için motor tarafı en merak edilen bölümler arasında. Ürün gamının tamamında hibrit kombinasyonunu uygulayan Honda, Civic Type R için benzer bir desteği devreye alıp almayacağı konusunda şu aşamada bilgi paylaşmış değil. Eğer beklentiler resmiyete kavuşursa, 11. nesil Civic Type R, markasının Avrupa pazarında elektrik desteksiz sunduğu son otomobil olabilir. 2.0 litrelik ünitenin korunmasına bu noktada kesin gözüyle bakılırken, 306 beygir güç ve 400 Nm’lik tork değerlerinin yukarıya çekilmesi bekleniyor. Modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Yeni nesil HR-V tasarımı detaylandı