reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda Civic Type R, Nürburgring'de görüntülendi

2022 Honda Civic Type R, Nürburgring’de de görüntülendi

Geliştirme sürecine tüm ihtişamı ile devam eden 2022 Honda Civic Type R, Nürburgring’de hızlı turlar atarken görüntülendi.

Her yeni model çıkışı öncesi otomobil severleri heyecanlandıran Honda Civic Type R, yeni nesili ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Model hakkında casus fotoğrafları sık sık görmeye başladık.

Ünlü hothatch bu sefer Nürburgring’de turlarken kameralara yakalandı. Ağır kamuflajlı olarak karşımıza çıkan modelin standart versiyonuna göre daha büyük olan tampon ve hava girişleri dikkat çekiyor. Arka tarafta ise gerçekten büyük bir spoyler ve egzoz uçları mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda Civic Type R yeni rekorlar için limit genişletiyor

Geride bıraktığımız jenerasyonun dinamikleriyle kendi segmentinde bolca pist rekoru kıran Civic Type R için beklenti bu vesileyle yüksek. Bunun farkında olan Honda tarafı da, aracın altyapı başta olmak üzere pek çok detaylı bölgesinde önemli mühendislik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Araçla ilgili resmi kanattan gelen görsellere baktığımızda ise tasarım bazında Type R rozetinin farklılıklarını da görebiliyoruz. Ancak gel gelelim modelin motoru ve teknik özellikleri hakkında resmi bir açıklama söz konusu değil.

Söylentilere göre model 2.0 litre bir motora sahip. Ek olarak, modelin Japon üretici Honda’nın ürettiği son tam içten yanmalı model olduğunu da ekleyelim. Model hakkında tüm gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Yeni nesil HR-V tasarımı detaylandı