reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda Civic Type R
2022 Honda Civic Type R

2022 model Honda Civic Type R kamuflajlı görüntülendi

2022 model Honda Civic Type R modelinin casus fotoğrafları internete düştü. Autoblog tarafından yayınlanan fotoğraflarda yeni model hakkında bilgi sahibi oluyoruz.

Yeni modelin mevcut Type R modelindeki temeli koruduğunu görüyoruz. Otomobil çok geniş bir üst yapıya, siyah kafes bir ızgaraya ve devasa boyutta bir arka kanada sahip. Otomobilde yapılan değişiklikler de göze çarpıyor. Daha uzun görünen aracın daha da alçaltıldığını söylemek mümkün. İpuçlarından anlaşılacağı üzere 2020 Honda Civic Type R bir coupe benzeri bir görünüm sunuyor. Otomobildeki arka tampon bir havalandırma deliğinden yoksun görünüyor. Ön tarafa bakıldığında farlar daha altta karşımıza çıkıyor. Gelen bilgilere göre yeni model önden çekişli olacak. Gerçek bir lastik genişliği göremesek de, bu otomobilin lastiklerinin 2020 otomobilin 245 mm lastiklerinden bile daha geniş göründüğünü belirtmekte yarar var. Kaynaklar otomobilin turboşarj olarak kullanıcıların beğenisine sunulacağı iddia ediyor. Otomobilde 2 litrelik turboşarj motorun güncellenmiş bir versiyonunun mu yoksa yepyeni bir motorun mu yer alacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda Civic Type R ne zaman gün ışığına çıkacak?

Honda’nın yeni Civic Type R’ı önümüzdeki yıl tanıtıp aynı yıl içerisinde satışa sunması bekleniyor.  Otomobilin satış fiyatı ise henüz açığa çıkmış değil. Şu anda prototip aşamasında olan otomobilin fiyatıyla ilgili bir bilgi geldiğidende sizlerle paylaşacağız.

İlginizi çekebilir

Devrimsel özellikleriyle yeni 2008 ile tanışın