reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda Civic Sedan

2021 Honda Civic Sedan tanıtım öncesinde sızdı

Önümüzdeki günlerde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2021 Honda Civic Sedan, prototipine bağlı kalınan tasarımıyla dikkat çekecek.

Kasım ayında prototip olarak gerçekleştirilen tanıtımıyla birlikte yeni nesil dinamikleriyle tanışma fırsatına eriştiğimiz Civic adım adım son kullanıcıya ulaşmaya hazırlanıyor. Bir süredir kamuflajlı olarak testlerde kameralara yakalanan otomobilin tanıtımı için geri sayım devam ederken, dış basında büyük yankı bulan sızıntı görselleri radarımıza takıldı. Honda’nın prototip tanıtımında belirttiği gibi, büyük oranda tasarım çizgilerine sadık kalınarak üretime taşınacağını gördüğümüz yeni Civic, bu sayede daha premium bir kimliğe kavuşmaya hazırlanıyor. 2021 Honda Civic için Çin‘den gelen bu sızıntılar en azından dış bölüm için tanıtımı aratmayan detayları barındırıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda Civic Sedan için teknik veriler hala netlik kazanmadı

Geride 10 jenerasyon bırakarak otomobil tarihinin en önemli modellerinden birisi olan Civic için yeni yıl 11. jenerasyonu beraberinde getirecek. Uzun süredir Türkiye’de üretilen Civic Sedan’ın, Honda’nın fabrika kapatma hazırlığı içerisinde olmasıyla artık ithal araçlar listesinde görmeye hazırlanıyoruz. Yeni nesille birlikte Honda cephesi gerek dışarıda gerek içeride daha tatminkar bir otomobil yaratmak istiyor. Yeni neslin motor ve performans verileri hala netlik kazanmış değil. Bu noktadaki beklentiler ise yeni HR-V’de de göreceğimiz hibrit motorlar üzerine şekilleniyor. Civic ailesiyle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

2020 Honda Jazz