reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda Civic
honda civic

2021 Honda Civic; yeni neslin Türkiye fiyatları açıklandı

 - Güncelleme: 03 Kasım 2021 12:36

Kasım ayıyla birlikte satış noktalarındaki yerini alacak olan yeni nesil 2021 Honda Civic ailesinin fiyat ve versiyonları belli oldu.

11. nesil Civic ailesinin Türkiye macerası için bekleyiş sona erdi. Kasım ayı içerisinde satışları başlayacak olan aile, bu hafta düzenlenen lansman organizasyonuyla yollarda boy göstermeye başlıyor. Bu kapsamda yeni nesil 2021 Honda Civic ailesi için kısa süre resmiyete kavuşan fiyat ve versiyonlarla birlikte kullanıcılar için en belirleyici etmen de artık masada. Benzin ve LPG’li versiyonlarla satışa sunulan Civic Sedan için başlangıç fiyatı 374.000 TL olarak resmiyet kazandı.

honda civic

2021 Honda Civic fiyat listesi

Markanın resmi kaynakları tarafından paylaşılan lansmana özel fiyat detayları şu şekilde;

Benzin
Elegance – 402.000 TL
Executive – 435.000 TL

LPG
Premium Eco – 374.000 TL
Elegance Eco – 410.000 TL
Executive+ Eco – 440.000 TL

honda civic

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda Civic ailesinden öne çıkan özellikler

Yeni nesille birlikte genişlik ve uzunluk konusunda daha ileride konumlanan bir Civic bizi bekliyor. Bu etkinin tasarımda daha fazla hissedilmesindeki en büyük etki ise uzatılan kaput bölümü olacak. Tasarım konusunda var olanı geliştirme felsefesine gidilmiş durumda. Marka tasarımcıları modernleştirmeyle birlikte daha premium bir görüntüye sahip Civic yaratmak için yola çıkmış. Bu noktada baskın şekilde kendisini öne çıkartan ön bölümde, yeni ızgara ve tampon yapısı dikkat çekiyor. Tamamen yenilenen ön ışıklandırma grubu da görünüşle birlikte kullanım deneyimi konusunda da daha başarılı olacak.

Yeni Civic ile birlikte artık dijital sürücü ekranı da devreye girecek ki bu da kullanıcı deneyimini bir üst noktaya taşımada önemli. Honda cephesi hayalet göstergede 10,2 inç gibi gayet cömert bir ebatla karşımıza çıkıyor. Alt paketlerde 7 inç olarak gelen multimedya ekran ise üst donanımlarda 9 inçe kadar çıkabiliyor. Sistemin kablosuz olarak Apple CarPlay ve Android Auto bağlanma desteği sunması da gerekliliği karşılanmış noktalar arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaputun altından detaylar

Yeni Civic, geliştirilen motor özellikleri ve iyileştirilen CVT şanzıman ile yüksek verimlilik seviyesini ve gelişmiş sürüş keyfini bir arada sunmayı vadediyor. Modelde beklediğimiz gibi 1,5L VTEC Turbo (benzin) motor 182 PS ve 240 Nm tork üretirken; 1.5L VTEC Turbo ECO (LPG) ise 129 PS güç ve 180 Nm tork sunacak. 11’inci nesil Civic Sedan’ın 1.5 VTEC Turbo motoru yakıt tüketimi tarafında ortalamada 6,7 litrelik tüketim sunuyor. VTEC Turbo ECO motoru ise 6,5 litrelik ortalamayla fabrikadan ayrılıyor.

İlgili video